Политика

Нидал Алгафари: Когато си политик, не може само да търсиш, че някой те е натопил

„Когато си е купувал Цветан Цветанов апартамента, или другите министри, дали някой ги е накарал? Когато си на такава позиция, би трябвало да си правиш елементарна сметка. Не може например чиновници, които би трябвало да живеят на заплата, да ходят с костюми за по 3, 4 хиляди лева, или да караш коли за хиляди“, каза в  ефира на Канал 3 политическият пиар Нидал Алгафари.

Когато си в политиката, не можеш само да търсиш, че някой те е натопил. Трябвало е да мислят, преди да си правят сделките. Когато хората са във властта, допускат грешки и сега дали ще избухне нещо преди два месеца или сега, винаги ще има нещо, което да излезе наяве. На опозицията това й е работата – да търси. Аз мисля, че сега от ГЕРБ би трябвало да извадят сделки с апартаменти, защото много от опозицията живеят в много хубави жилища. Има много неща, които могат да се появят, но ако тръгнем на тази махленска история, ще стане много грозно, коментира Алгафари.

С този огромен медиен интерес и бълването във Фейсбук, закриваме важните неща. Всяко чудо е за три дни- минава и заминава. Хората по нашите географски ширини, имат завист и много ги е яд като съседа му има по-хубав апартамент, или кара по-хубава кола и това ги пали, каза още той.

Аз смятам, че Цветан Цветанов е достатъчно силна фигура и ще си има мястото и позицията, без да е първи в ГЕРБ, или в парламента дори. Вместо да се занимава да тича да види на всеки сърдитко какъв му е проблема, ще се занимава с избори. Това, което направиха в ГЕРБ е много голям жест, но за мен ако ще подаваш оставка, трябва да излезеш от политиката, а Цветанов ще бъде много голяма фигура на изборите, заяви  още Нидал Алгафари.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Холивудски актьор ще става бос на Илия Груев в Лийдс

Уил Феръл е закупил голям дял в "спящия гигант"...

11 минути ago

Най-добрите любовни комбинации за зодия Телец

Вижте кои са, ако сте представител на тази зодия...

2 часа ago

Историите ON AIR: За спасителното чудо на Воскресението!

Възкресението на Исус е историческият факт, който поставя основата на християнството...

2 часа ago

Челси попиля Уест Хем и излезе седми

"Сините" от Лондон спечелиха с 5:0...

2 часа ago

За Великден: МВР залови 38 пияни и 12 дрогирани шофьори

Проверени са 11 054 моторни превозни средства...

2 часа ago

7 употреби на портокаловите кори

За прогонване на насекоми от дома...

3 часа ago
image0 (9K)