Английски национал си призна за секс с малолетна и беше уволнен

28-годишният английски футболист Адам Джонсън се призна за виновен по обвинения за секс с непълнолетно дете и за склоняване към секс, съобщава BBC.

Джонсън бе арестуван през март 2015 година по подозрения за секс с малолетна. Тази сряда пред съда в Брадфорд футболистът призна, че е виновен по обвиненията за секс с 15-годишна и за склоняване към секс. Той обаче отрече други две обвинения за секс с девойки под 16 години.Момичето е било голяма фенка на Съндърланд и Адам Джонсън. В края на 2014 година, докато играчът е живеел с бременната си приятелка Стейси Флаундърс, той се запознава с младата девойка.

image0 (9K)

Двамата си стават приятели във Фейсбук малко преди първите дни на 2015 година. Журито в съда е прочело множество от кореспонденцията в чатове между тях. В съобщенията момичето ясно е отбелязало, че скоро е навършило 15-годишна възраст, въпреки че е изглеждала по-голяма. Впоследствие Джонсън и фенката си уговарят среща, за да може „футболистът да разпише фланелка“ на момичето.

След като се призна за виновен Адам Джонсън, който има 12 мача за английския национален отбор, беше отстранен от клуба си Съндърланд, като договорът му беше прекратен. След това и немският спортен гигант „Адидас“ веднага прекрати взаимоотношенията си с крилото, което беше рекламно лице на марката.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!