НАЙ-НОВИ:

Астросъветът за днес: Няма нищо случайно и нищо ненужно!

Луната е в знак Рак от 04:32ч, където ще остане до 15:45ч на 17 май – повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

При Луна в Рак се изявява цялата гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че ​​сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.

Интуитивните усещания се засилват.  Впечатлителността и възбудимостта се увеличават ( особено при жените). Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от стомах и черен дроб е възможно обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка храна.

Следва 5 лунен ден до 08:19ч на 15 май до 09:09ч на 16 май

-->

Пети лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорога, който означава чистота и целомъдрие. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването се приветства. Всичко, което идва при вас като други хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно! Ден, в който ясно чувстваме предопределението на съдбата.

Ден за специално обръщане към Исус Христос, Дева Мария, св. Николай Чудотворец, св. Георги Победоносец. Препоръчително е да посещавате свети места, също езически места, където да призовавате и да общувате с духове-защитници. Добре е да посетите манастир.

Ден за определянето на целите, планиране на основните промени в живота, за вземане на решения. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки трябва да бъдат добре обмислени. Не се препоръчва да се започва нищо ново. Новите дела няма да донесат успех. Бъдете внимателни при оперирането с парични средства. Хубаво е да сте на път в този ден.

Добре е да сведете общуването до минимум и да прекарате повече време в уединение, в безопасна обстановка. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят.

Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно загубено и няма да се върне повече при вас. В този ден не трябва на никого да пожелавате зло, да се ядосвате или да се разстройвате. Често се променя настроението, затова се придържайте към „златната среда”.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не  е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен. Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

-->

Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес в чиста енергия на радостта и любовта.

Неподходящо за зачатие. Дете, заченато в това време, ще има тежка съдба и много врагове.

Подстрижката привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

Днес може да купувате всичко, каквото искате – от битова техника до детски играчки.

26 слънчев ден –  Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

Най-нови