Луната е в знак Рак до 15:34ч на 23 юни – повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними.

Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Собствените преживявания стават сега по- важни от случващото се във външния свят. Не е най-подходящото време за вземане на решения и необмислени действия.

Сега е най- доброто време за създаване на уют у дома. Трябва да си осигурите комфортна обстановка. Подходящо време, в което трябва да се погрижите за семейството и близките хора.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Започва 2 лунен ден от 06:38ч на 22 юни до 07:38ч на 23 юни – Луната ще ви даде всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти.

Особено важно е да успеете да попаднете в „струята” на деня. Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент.  При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Символът на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня – те идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм.

Не се допускат негативни емоции. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, и ако започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от него. Общувайте само с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция.

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, нещо вълнуващо.

Подстригването в този ден носи полза, подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи, стабилизира мозъчното кръвообръщение. Може само да подравните косите си, пак е от полза.

4 слънчев ден – Добър ден за начало на нови перспективни дела. Ден на активните занимания и на риска. Препоръчват се занимания с физически практики. Удачен ден за нови начинания, но не е подходящ за завършване на стари дела. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на нуждаещите се.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Щъркелови гнезда са обезопасени в Кърджали и Хасково

Те са общо 102, казаха от РИОСВ...

35 минути ago

Как ще се вдигат пенсиите до 2027 година?

Ръстът намалява, таванът остава 3400 лв....

41 минути ago

Великденски футболен турнир събра над 150 деца от 15 отбора в Стара Загора

  В Стара Загора се проведе Великденски футболен турнир за деца набор 2015 и 2016…

55 минути ago

ЦИК разяснява: Как ще различаваме бюлетините за НС и ЕП?

Росица Матева: Ще се използват около 9800 машини...

един час ago

В София поставят украса за великденските празници

Декоративни яйца са украсени с естествени цветя...

един час ago

Пожарната с близо 1900 проверки на храмове, хотели и хижи

Целта е осигуряване на безопасността за Великден...

един час ago
image0 (9K)