Българин удари Чисора с бутилка в главата, британецът полудя

По-малко от денонощие преди да излязат един срещу друг на ринга в битка за европейската титла Кубрат Пулев и Дерек Чисора се качиха на кантара.
Водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага атрактивни залози. Кубрат Пулев да победи коефициентът е 1,30, равенството е оценено с коефициент 23,00, а Дерек Чисора да победи коефициентът е 3,50. Освен това водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага още опции за най-различни залози в мача като – Начин на победа, Рундове, общо, Свързани залози, В кой рунд ще бъде спечелен мачът.
В момента, в който двамата се приближиха един към друг, за да се поздравят и секунди преди да опрат челата си едно в друго, излетя бутилка, която удари Чисора в главата, предаде Нова телевизия.
Британецът се ядоса и реши да върне удара, но беше спрян от хора от двата екипа. От кадрите обаче се вижда, че все пак Чисора нанася удар по човек и дори се стига до бой извън залата.
Кубрат Пулев е с 3,3 кг по-тежък от Дерек Чисора. Това показа традиционният кантар преди двубоя. Двамата боксьори се изправят един срещу друг в битката за европейската титла и елиминационен мач за световната купа на IBF в събота, 7-ми май в Хамбург. При измерването Чисора се оказа 109,7 кг, а българинът 113 кг.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)