НАЙ-НОВИ:

Берое не успя да изненада Сигал в Прищина

Отборът на Берое допусна пето поражение в тазгодишното издание на SIGAL UNIQA Балканска лига. В среща от група А старозагорци отстъпиха с 59:76 на Сигал (Прищина). Двубоят бе последен за двата състава в първата фаза на турнира и бе без значение и за домакините, и за гостите. Още преди началото на срещата бе ясно, че Берое ще играе квалификации за втората фаза, а Сигал се класира директно.

Въпреки това „зелено-белите“ започнаха добре срещата и до средата на втората част поддържаха равновесие на терена. След серия от грешки те позволиха на домакините да спечелят с 18:10 втората четвърт и да се откъснат с 11 точки на полувремето – 40:29.

След почивката Сигал продължи да увеличава аванса си и след трета част, спечелена с 29:9, той стигна 31 точки – 69:38. В последната четвърт Берое вдигна леко оборотите и се възползва от отпускането в редиците на Сигал, за да спечели с 18:10. Времето обаче не стигна за нещо повече и старозагорци приключиха първата част на Балканската лига с поражение.

Най-резултатен за Берое бе Еврик Гари със 17 точки. За Сигал с 21 точки се отчете Джейсън Уошбърн. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови