Big Brother се намесва, за да предотврати масово сбиване в Къщата

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00 часа по Нова телевизия ще видим огромното изпитание, пред което ще се изправи любовта на Александра и Даниел. Натрупаното напрежение в Къщата ще ескалира и Тото ще се окаже на ръба на физическа саморазправа с Шеф Петров, а Съквартирантите ще се сблъскат с финалния етап от седмичната си мисия.

[ad id=“255238″]

Дани Петканов и Александра Богданска дадоха втори шанс на връзката си в Къщата на Big Brother. И двамата се съгласиха с факта, че вторият опит ще бъде значително по-труден, но се зарекаха да устоят и да останат заедно, въпреки всичко. Тази вечер ще видим как Алекс и Дани ще се изправят пред огромно изпитание. В рамките на седмичната мисия те ще видят и чуят неприятните коментари на Съквартирантите по адрес на Богданска и ще трябва да запазят пълно спокойствие по време на видео материала. Тежките думи ще се забият като стрели в сърцата на двамата влюбени, а каква ще бъде реакцията им и ще потърсят ли сметка на Цуни за обвиненията по адрес на Александра, предстои да разберем.

[ad id=“226585″]

В дейли епизода на VIP Brother тази вечер ще видим и как натрупаното напрежение в Къщата ще ескалира с огромна сила. Шеф Петров отново ще застане в центъра на събитията, а необмислените му думи и квалификации ще изкарат спокойния Тото извън равновесие. Нещата ще стигнат толкова далеч, че Тото и Петров ще се окажат на ръба на физическата саморазправа и ще принудят самия Big Brother да се намеси.

[ad id=“236993″]

След седмица на медитация, пеене на мантри, изпитания за духа и волята на звездите, довечера ще проследим и края на монашеските дни в Къщата. Съквартирантите ще трябва да покажат какво са научили по време на престоя си в манастира Шаолин Хан и ще се сблъскат с огромно изпитание за духа и тялото. Ще завърши ли с успех мисията, която доведе до безпрецедентни събития в най-известната Къща или на звездите ще им се наложи да постят през следващата седмица, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по Нова телевизия.

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

Главчев обеща честни и прозрачни избори, работи тясно с ЦИК

Към момента се справяли със сроковете, макар и те да са съкратени...

28 минути ago

Радев: Във време на войни не можем да свикнем с неглижирането на армията

Процесите по модернизация вървели твърде мудно...

един час ago

Азия се въоръжава. Как автокрациите плашат все повече азиатци

Преди няколко десетилетия бъдещето на Азия изглеждаше освободено от оръжия и евентуални конфликти. В последните…

един час ago

Седмичен любовен хороскоп за 6 – 12 май

Романтиката ще ни радва...

2 часа ago
image0 (9K)