НАЙ-НОВИ:

Благословен и спокоен ден

Меркурий влиза в тригон с Уран –  време за вземане на решения, за приятелски контакти.

Благоприятно за преговори. Може да донесе приятни вълнения. Може да се родят много прогресивни идеи, да има неочакван обрат в събитията, щастлива случайност.  Влиянието продължава и следващите дни.

Луната се движи на празен ход от 12:25ч до 17:43ч. Не започвайте нищо ново и важно, не купувайте важни предмети. Практикувайте медитация, духовни практики, йога, молитви. В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, дефектни стоки, непланирани събития, закъснения, трудности, грешки.

Бъдете внимателни и предпазливи, занимавайте се само с обичайните, добре познати дела.

Луната е в знак Водолей до 17:43ч, след което влиза в знак Риби – благоприятно време за общуване с приятели.

По-добре е сега да избягвате държавните органи и инстанции, началниците. Добре е да се занимавате с творческа дейност, умствена работа. В този период хората се стремят към пълна и безгранична свобода и не искат да поемат отговорности и задължения, които ги ограничават. Рутинната работа не се отразява добре. Интересите са насочени към новото, интересното.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Продължава 5 лунен ден до 10:56ч на 30 декември (от 10:23ч на 29 декември)

Доминиращ 6 лунен ден от 10:56ч на 30 декември до 11:25ч на 31 декември

Благословен и спокоен ден. Символът е жерав, който се явява връзката между човека и Космоса. Хората стават по-възприемчиви от обикновено. В този период се поглъща и усвоява енергията на Вселената. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Могат внезапно да бъдат намерени вещи, които са били изгубени или откраднати.

В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да отсеете къде е истината и къде лъжата. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Лесно се усвояват знания.

Да не се нарушава аурата и хармонията на деня със спорове, битови скандали.  Това е ден за любов, смирение и прошка. Може да медитирате, да приемете ароматерапевтичен масаж.

Отърсете мисълта си от житейските грижи. Не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете – нищо няма да ви боли. Болестите започнали в този ден протичат бързо.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Ако ви предстои да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

15 слънчев ден – мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Време за откровения и пробуждане на способностите. Днес трябва да се съсредоточите не върху материалните дела, а върху отношенията с хората. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността.

Автор: Ивелина Пенчева ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon