Благотворителен концерт за Дончо

На 25-ти януари от 19 ч. в Младежки дом гр. Казанлък ще се проведе благотворителен концерт, част от проект Ablementor на Асоциацията на българските лидери и предприемачи, в подкрепа на момче със зрителни проблеми.

Инициаторите – Мариела Славова от Младежки общински съвет – Казанлък и Мая Йорданова се надяват да съберат необходимата сума за момчето – Дончо, момче на 16 години, живеещо от 3 месеца  в Център за настаняване от семеен тип, управляван от фондация „Сийдър“ в гр. Казанлък. Преди това той е прекарвал детството си в институции за изоставени деца и деца с увреждания. Дончо има парализа на мускулите на лявото око  и целта е да се наберат 800 лева, които не достигат за операция. Цената на билета е 4 лв.,  като всеки, който желае да дари повече, ще има възможност да го направи в дарителски кутии или да се свърже с фондация „Сийдър”. Всички дарения от концерта ще бъдат използвани за операцията на момчето.

image0 (9K)

Дончо е ученик в 10-ти клас. Все още се колебае какъв иска да стане, когато порасне – футболист или психолог, но е сигурен, че накъдето и да поеме, ще постигне целите си, защото вярва в мечтите. И в себе си. Дончо влага сърце и енергия във всичко, което прави. Той е приветлив и лъчезарен. Учи. Мечтае. Обича. Търси. Не понася несправедливостта. Нека му помогнем да се пребори с проблема със зрението и да сбъдне мечтите си! Заповядайте на нашия благотворителен концерт! В него ще се включат деца от семейната къщичката на Дончо, както и младежи от Казанлък, участващи в различни вокални групи, танцови състави, китаристи и пианисти. Всеки от участниците ще покаже своя талант в съпричастност към каузата.

(Visited 4 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!