НАЙ-НОВИ:

(BO) В Плевен утре се организира мотошествие под мотото „Да на ваксинацията!“

BOBSTH 12:37:31 19-06-2021
GI1236BO.017
Плевен – рокери – мотошествие

В Плевен утре се организира мотошествие под мотото „Да на ваксинацията!“

Плевен, 19 юни /Малин Решовски, БТА/
В Плевен за първи път утре се организира мотошествие под мотото „Да на ваксинацията!“. Инициативата на мотористите ще премине под патронажа на областния управител Марио Тодоров, съобщиха от областната администрация.
Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ е осигурила всички видове ваксини и възможност да бъдат поставени в изнесен мобилен пункт на централния градски площад „Възраждане“, каза за БТА директорът на инспекцията, д-р Илиян Минчев.
Мотоциклетисти от клубовете „Огнени сенки“, „Пътни братя“, „Кан Аспарух“, „Камикадзе“, с подкрепата на цялото мотодвижение, в неделния ден ще обиколят централни улици на Плевен, за да напомнят на тези, които отлагат, че е време да се имунизират, на фона на спокойната емидемиологична обстановка в момента.
Мотошествието ще тръгне от 14.00 ч. от паркинга пред хипермаркет „Практикер“, ще премине по булевардите „Русе“ и „Христо Ботев“, а после – по ул. „Дойран“, за да достигне до централната жп гара. След това ревът на моторите ще огласи централните улици „Данаил Попов“ и „Димитър Константинов“. Очаква се около 15.00 часа рокерите да бъдат пред мобилния пункт за имунизация, организиран от РЗИ на площад „Възраждане“, посочват от областната администрация.

/ГИ/

Източник: http://www.bta.bg/ ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Коментарите са изключени.

Най-нови
Left Menu Icon