Стреляха с въздушна пушка в корема на бременна жена

Скандал завърши с кървава свада в Ботевградско. Бременна жена е в болницата с прострелян корем.

На 6 май, към 21.00 часа, в полицията постъпил сигнал за свада в къща в ботевградското село Скравена. Незабавно към адреса са насочени екипи на полицията и Бърза помощ. На място е установено, че при възникнал битов скандал с въздушна пушка в корема е била ранена 26-годишна бременна жена, съобщават от полицията. Тя незабавно е транспортирана в болница в София и настанена за лечение, няма опасност за живота й. Бебето е изродено. Но е в реанимация с опасност за живота. В лечебно заведение е настанен и 31-годишният мъж, с когото пострадалата живее, той е с порезна рана на гърба, без опасност за живота. Медицинска помощ била оказана на място и на 49-годишния му баща, който също е с рана на ръката.

По-възрастният мъж е бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. При огледа на място е иззета законно притежаваната въздушна пушка.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 129 от НК. Под надзора на Районна прокуратура – Ботевград продължава работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около инцидента.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.