Британският принц Хари със сензационно изявление за живота си в кралското семейство

Британският принц Хари сравни живота като кралска особа с „Шоуто на Труман“ и „обитаването на зоопарк“, съобщи агенция „Асошийтед прес“, цитирана от ЗАРАТА.

Херцогът на Съсекс обяви, че нееднократно е обмислял да напусне британското кралско семейство, след като е навършил 30 години.

image0 (9K)

Принц Хари сподели, че животът му е приличал на филма „Шоуто на Труман“ (1998 г.) с Джим Кери. Лентата разказва за персонажа Труман Бърбанк, чийто живот се излъчва по телевизията чрез скрити камери, докато той общува с хора, които са наети актьори.

Херцогът на Съсекс призна, че за него това е било тежко бреме и трудно се е справял с факта, че е член на британското кралско семейство.

Той не скри страховете си, че съпругата му Меган и синът им Арчи ще се сблъскат с огромното внимание, обект на което е била приживе майка му принцеса Даяна.

Не искам тази работа, не искам да съм тук, не искам да правя това. Вижте какво се случи с майка ми„, казва 36-годишният Хари.

Лейди Ди загина през 1997 година на 36-годишна възраст в автомобилна катастрофа, докато беше преследвана от папараци в Париж.

Днес нейният по-малък син коментира, че иска да „прекъсне цикъла на генетична болка и страдание“ на кралското възпитание, когато отглежда собствените си деца. Хари и Меган имат син и очакват дъщеря.

В предишно свое интервю принцът разкри, че кралското семейство го е отрязало финансово в началото на 2020 година. Това е станало, когато е обявил, че със съпругата му искат да се откажат от ролите си на високопоставени представители на британското кралско семейство. Принц Хари успял да осигури заплати за охранителите на семейството си с парите, оставени от неговата майка принцеса Даяна.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!