Черната Златка се прибра в Бургас, Миро окончателно е аут

Една от най-известните плеймейтки и моделки Златка Димитрова и бащата на сина й Миро – Мирослав, се разделиха окончателно.

От нейните профили в социалните мрежи се забелязва, че тя си е в родния Бургас и пуска снимки и постове само с детето, от работата си като модел и от фитнеса, където тренира усилено, но не и с бившата си половинка. На запитвания на почитатели за личния й живот тя веднага отказва коментар, но според запознати двамата с Миро не са двойка от поне 2 месеца, пише HotArena.

Затова именно се е върнала в родния си град Бургас заедно с детето и живее при майка си. Този път обаче раздялата им е окончателна. Миналата година те отново живееха под един покрив, а и двамата имаха връзки навън. В публичното пространство дори се появи снимка на Златка с един от най-известните бургаски плейбои – Галин Гочев.

Двамата обаче бързо се разделиха и не след дълго красавицата се събра с отново Миро. Дадоха си втори шанс най-вече заради детето. Скоро обаче разбраха, че малкият не е достатъчна причина, за да продължат като двойка, става ясно от статия в „България Днес“.

Според запознати Златка Димитрова засега няма нова любов, а изцяло се е отдала на сина си, на моделската си кариера и на заниманията във фитнеса.

Миро и Златка бяха заедно от 7 години. Дълго я обвиняваха, че е разбила семейството му, но той винаги е казвал, че проблемите в брака му са настъпили преди нейната поява. Двамата изживяха доста изпитания като двойка, най-голямото беше загубата на първото им дете в седмия месец.

Тогава Златка призна, че трудно се е възстановила от драмата, но любовта на приятеля й е дала сили да продължи. Тогава тя си мислела, че или това ще ги раздели, или ще ги сплоти. В крайна сметка Миро не само че не я оставя, но й е плътно до нея.

Преди три години се роди синът им Миро. Двамата афишираха, че неговата поява ги е сближила още повече. Тогава Мирослав й подари нов джип и започнаха да кроят планове за второ детенце – момиченце, но това така и не се случи.

 

(Visited 97 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.