Credissimo – отново партньор на „Да изчистим България заедно“ 2023 г.

Служителите на компанията ще почистят столичния парк „Здраве“ и ще реновират детската площадка и парковото оборудване

За поредна година Credissimo е партньор в инициатива на BTV Media Group „Да изчистим България заедно“. Тази година зелената кампания е под надслова „Готови сме“ като целта е отново заедно, като общество, да обединим усилия за опазването на природата и нейните ресурси.

Като водеща компания в сектора на финтех технологиите, Credissimo винаги се е стремяла към устойчив растеж и природо-съобразно бизнес развитие, водейки се от наложени екологични практики в света. Това е и причината от създаването си, компанията да оперира изцяло онлайн, без необходимост от клонова мрежа, пестейки от ресурси като електричество и хартия.
Решението се оказа ключово за бързия и гъвкав растеж на
Credissimo, която е първата у нас небанкова финансова институция, предлагаща изцяло онлайн кредитиране.
Като част от стратегията за развитие на компанията е и прилагане на всеобхватни екологично- устойчиви инициативи в подкрепа на опазването на природата и нейното облагородяване.
Част от инициативите до момента включват стартирането на пилотния проект за България „Рециклирай и нахрани“, чрез който поставяме вендинг машини от типа “Кучекотемат”. Машините хранят безстопанствените животни чрез рециклиране на пластмасови отпадъци и до момента са поставени 6 – 4 в София и 2 в Перникр както и осиновяване на животни от Зоологическата градина в гр. София – стадо зебри, 2 бухала и полярна сова, изграждане на детски площадки и др.

Включвайки се в 11-то издание на „Да изчистим България заедно“, Credissimo продължава мисията си за популяризиране на зелените идеи като част от корпоративната стратегия за развитие на бранда.
Вярваме, че освен поддържането на природата чиста, трябва да информираме подрастващите за влиянието, което действията ни имат върху околната среда.

Бъди пример и се включи с почистването на твоя град на 16 септември!

В рамките на инициативата, тази година екипът на Credissimo ще почисти столичния парк „Здраве“ и ще реновира вандализираната детска площадка в рамките на парка.

Включи се и ти, излез и почисти своя град и направи всекидневието ти по-зелено и красиво!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)