Deliveo – Софтуер за доставки

Когато една от основните дейности на компанията ви е доставки, то тогава много добре знаете колко много са слабите места и евентуалните грешки, които можете да допуснете. Ако сте клиенти, вероятно също сте оставали поне веднъж разочаровани от сгрешена пратка, непълен адрес, среща с куриер в неудобно за вас време и т.н. Всичко това може да остане в историята, ако дейността на компаниите, които се занимават с транспорт и предлагат опцията за доставки, бъде оптимизирана. Как обаче да се случи това?

Какви са плюсовете от използването на софтуер за доставки?

Работата на една транспортна фирма би била немислима без използването на специален софтуер за доставки. Информацията, която пристига в подобна компания, е в колосален обем и тя трябва да бъде съхранявана в удобен за всички начин. Ето тук на помощ идва Deliveo. Това представлява софтуерна система, в която се обработва информация относно транспортирането и доставянето на различни стоки. Може да бъде използвана успешно както от фирми, които се занимават основно с доставки, така и от други компании, които предлагат опцията за изпращане на продукти до домовете на клиентите си. Всичко това ще улесни работата на диспечърите, грешките ще бъдат сведени до минимум, а напрежението в работната среда – ограничено. По този начин ще се повиши доверието във вашата компания, а броят на клиентите ви ще се увеличи.

Но това, разбира се, не е всичко. Deliveo притежава още много позитиви, с които да подобрите работата на компанията си. Този специализиран софтуер ви предлага възможността за автоматично ценообразуване, при това в няколко различни вида валути. Това е от огромно значение най-вече за компаниите, които имат активна дейност на световния пазар и комуникират с партньори от други страни. Също така системата поддържа услуга за създаване и следене на така наречения „мини склад“, с което ще оптимизирате пространството и във физическите си пространства. Във всеки един момент ще сте наясно с какво разполагате и дали имате възможност да приемете или изпратите още стоки.

Услугите, които deliveo.eu/bg предлага, не свършват до тук. Благодарение на платформата можете да проследявате собствените си куриери и да знаете къде точно се намира съответната пратка. Това може да бъде видимо и за вашите клиенти, което ще увеличи доверието във вас като бранд и заедно с това ще помогне за по-доброто планиране на ежедневните дейности. Освен всичко друго получателите имат възможността да впишат и работното си време, така че доставката да бъде извършена в най-удобния за тях час. Софтуерът предлага възможност и за планиране на маршрута на куриерите. Така те ще могат да минат през най-краткия възможен път, с което се спестяват както време, така и разходи за компанията.

Защо да изберем Deliveo като основен инструмент в нашата компания?

Вече се запознахте само с някои от основните плюсове на платформата. Като клиенти имате невероятната възможност да изпитате всички нейни опции за период от 14 дни, без да дължите каквито и да е такси. Deliveo ви предоставя тази опция, защото знае, че само изпитаният продукт може да бъде така желан, виждайки ползите от него. Заедно с това можете да се възползвате и от предварително обучение за работа със софтуера, така че целият ви екип да бъде наясно с възможностите. Важно е да споменем, че получавате и безплатна поддръжка, с което можете да сте напълно сигурни в дейността на компанията си.

Deliveo е чудесно решение, ако изпитвате сериозни проблеми с оптимизацията на дейността във фирмата си. Благодарение на платформата можете да обработвате огромно количество информация, а грешките за това да бъдат сведени до минимум. С това ще гарантирате успеха на своя бранд, а доверието в клиентите ви ще бъде напълно заслужено!

 

 

.

 

 

.

(Visited 12 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!