Диана Михалева: Днес коя повеля изпълнихме на Апостола?!

Ето какво е написала Младежкият лидер в БСП-Стара Загора Диана Михалева във „Фейсбук“:

Днес коя повеля изпълнихме на Апостола?! Днес не сме ли ние тези, които трябва да весим на бесилото и наистина да сме виновни?! Защото не можем и по един признак да се сравним с нашия освободител! Защото продаваме себе си постоянно, защото не сме родолюбиви българи, евтини сме, порочни, слаби! Това ли иска Левски от нас?

Не трябва ли всеки ден да се оглеждаме в огледалото и да си спомняме за него? Защо ходим на паметника му само по задължение, тогава когато има повод! Защо някак остана в небитието спомена за нашия герой – Левски?! Защо позволяваме дори дума да става за „османско съжителство“!!! Какво ще предадем на поколенията, ако ние самите сме затворили очите си за истината!? Време е българи, време за революция, време за нашето бъдеще, време за свобода! Не сме свободни сега, отново сме роби на нечии интереси, отново сме съгласни с безобразията, за които всички плащаме, но плащаме най-високата цена – бъдещето на нашите деца!

Имаме ли право на безхаберие, имаме ли право да потъпчем толкова долно пътя на един човек дал живота си, за да ни има всички нас днес?!
Отговорите на тези въпроси са риторични и всеки истински българин ги носи в сърцето си! Нека заедно се борим срещу несправедливостта! Нека продължим пътя на нашия герой, пътят на вечно живия Левски!


image0 (9K)