Рекламно видео с Димитър Рачков и Стоичков разби конкуренцията

Оригиналната идея на WinBet да събере двамата най-големи в шоубизнеса и футбола се оказва печеливш залог, научи ЗАРАТА.

Клипът се превърна във вайръл в мрежата за отрицателно време. Комбинацията от добре премерен хумор, пищни специални ефекти и майсторски монтаж очевидно работи и е приятен свеж полъх сред,  сред позастоялата атмосфера на рекламните блокове.

Дали заради безспорната слава на легендата Стоичков, пред когото Ники Михайлов и Валери Божинов могат само да се прекланят, или заради неподправения талант на Рачков да завладява ефира, но рекламата е номер 1 сред предложенията на букмейкърите.

В рамките на броени секунди, водещият умело влиза в ролята на Транспортьора от едноименния касов екшън филм, а след това го виждаме като Джеймс Бонд, заобиколен от знойни красавици в шеметна казино игра.

40-секундната реклама се заиграва с конкуренцията още с първите реплики: „Дай ни колета“, което безспорно е явна и доста сполучлива препратка към Николета Лозанова. Следва и шарж с „апартамента“ и Фики Стораро, който Рачков хитро избягва с репликата: „Не е сега моментът“, като зрителят веднага разбира защо.

Накрая шеговитото видео завършва отново с игра на думи при появата на Камата и прословутата му реплика: „Sometimes WIN“… „BET”, добавя Рачков, който очевидно не играе на дребно!

Част от коментарите в нета: „Евала! WinBet избиха рибата с тази реклама. Без да разводняват ефира с дълги клипове, доказаха, че може само с няколко реплики да спечелиш сърцето на аудиторията и да разбиеш класациите. Това е да си номер 1“, „Точен подбор на популярни лица и остроумен сценарий – браво WinBet“.


image0 (9K)