Categories: Личности

Директорът на „Нуга Бест“-Стара Загора на призово място на Балканиада 2015

Ако можем да наречем Анита Кръстева натурализирана старозагорка, ще го направим с удоволствие, защото тя е един много слънчев човек, силен и трудолюбив, а не на последно място – прославя нашия град на лекоатлетическите писти. В понеделник (19 октомври) тя се завърна от Сърбия, където в Апатин спечели Пето място на Балканиадата по полумаратон. За ЗАРАТА тя разказа, че на това първенство е пробягала разстоянието от 21,100 км за 1:22:57 часа, което е най-доброто ѝ постижение за последните 3 години. Иначе личният ѝ рекорд е 1:21:56, поставен в Каварна през 2012.
Aнита Кръстева, която заедно със семейството си живее от 3 години в Стара Загора, е от Велико Търново. От година се състезава за Лекоатлетически клуб „Берое“. В града под липите те идват заради бизнеса, с който се обвързват. В Търново Анита и съпругът ѝ Светослав започват да предлагат оздравителните уреди на южнокорейската фирма Нуга бест и решават да създадат още един магазин и в Стара Загора.
Анита е на 35 години, има две деца – момиче на 9 и момче на 6 години и както казва за себе си, спряла е да се състезава за 8 години, когато се е грижила за децата.
Иначе Анита познава района около Стара Загора като пръстите на ръката си. Тренировките си прави по пътеките на Аязмото, към селата Еленино и Малка Верея.
„Единственото, с което възстановявам след тежките тренировки са уредите на Нуга бест. Аз пробягвам по 600 км всеки месец и ако не правя масаж на краката си с електостимулацията на уреда „Второ сърце“, не бих могла да продължа и да се чувствам в перфектна форма. Препоръчвам го както на всички, които получават схващания в мускулатурата, така и на активно спортуващи хора – от деца до възрастни. Освен това този уред е изключително полезен за страдащи от „плоскостъпие“ и регулира свода на ходилото при деца, които имат този проблем и не се движат активно“.

гр. Ст. Загора, ул. Св. Св. Кирил и Методий № 90 /баня Пиперка/, в улицата под градинката

Анита Кръстева – 0878 238415
директор

Красимира Янкова

Recent Posts

Митничари хванаха менте шампоани на „Капитан Андреево“

Били в товарен автомобил, влизащ от Турция...

6 часа ago

Полицаи и деца заедно в акция на пътя

Подрастващите научиха важни уроци за безопасността си на пътя...

7 часа ago

Бургас отбеляза Летния Никулден с курбан и концерти

На днешния ден рибарите ритуално "отключват" морето...

7 часа ago

В китайски зоопарк: Нямат панди, боядисват кучета „чау чау“

Използвали био бои заради атаки от еколозите...

8 часа ago

Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира?

Той определя различни правила за двама ви...

8 часа ago
image0 (9K)