Добромир Гущеров: България е раят!

Добромир Гущеров на лятна почивка край морето с младата си жена и нейното семейство.

По думите му от години не е стъпвал по родното Черноморие, но с днешна дата спокойствието у нас много му харесва.

„България е раят! Доста неща са се променили за добро отпреди време и това ме радва“, смята Гущеров, който освен плажа не изпуска от очи и политическата обстановка, но не му се говори за нея.

„Политиката е затворена страница за мен“, твърди Гущеров. В момента дните на милионера са пълни единствено с Диана, жената, с която от пет години са семейство. И двамата имат по един драматичен развод зад гърба си. Заради Диана Русанова Гущеров-старши отслабна с цели 45 кг и вече демонстрира симпатичен външен вид за височината си.

„Единственият ми порок са цигарите, но от тях трудно ще се откажа“, повтарял Гущеров. Освен по-малкото телесно тегло бдителни клюкари отбелязват, че Гущеров е загърбил и тузарската си линия, като на морето по цял ден движил с къси панталони, тишъртки и кецове. Той и Диана разполагат със собствен кемпер, такъми за подводно гмуркане и надуваем басейн, в който се потапят за разхлаждане.

Според близките до двойката като типичен представител на зодия Близнаци бизнесменът имал забавна двойствена природа – хем е цар на nрагматичните сделки, хем е романтична натура, пише „България Днес“.


image0 (9K)