Дрехите, в които дамите винаги изглеждат добре

Дните, в които се събуждаме в настроение, винаги са за предпочитане. Обикновено в тези моменти знаем точно какво ще облечем и това вдъхновение ни подтиква да се чувстваме красиви и добре в кожата си.

От друга страна са моментите, в които не желаем да станем от леглото, камо ли да се придвижим до работното място и да се срещнем с хора.

image0 (9K)

Тогава е и истинското изпитание за модния ни усет и гардероб. Не унивайте и не намразвайте гардероба си – той съдържа малките съкровища, с които просто няма как да сбъркате.

Ето и няколко универсални предложения, с които да изглеждате добре, независимо дали се чувствате така или не.

1. Риза

Моделите, вдъхновени от мъжкия гардероб, са много красиво предложение за всеки повод. Освен че са подходящи за всяка част от деня, ризите имат умението да подчертават по неповторим начин нежността. Разбира се, не трябва да забравяме и факта, че мъжка риза действително стои сексапилно на жена, независимо дали е комбинирана с къси панталони или небрежно пада върху дънки.

2. Карирана рокля

Точно този модел, който буквално се облича и сте готови за тръгване. Всяка жена има поне една такава рокля – най-добрият приятел в дните, в които нямаме идея какво да облечем. Освен това, гарантирано ще се почувствате по-добре, защото роклите имат тази способност да ни накарат да усетим и използваме женствеността, която притежаваме.

3. Блейзър

Универсалният блейзър е чудесен начин да разнообразим всеки силует. Независимо дали ще го комбинирате с рокля, дънки или пола – това е правилен избор. Едноцветните палитри от бяло, черно и тъмносиньо позволяват усещане за минимализъм и бизнес дрескод във всеки един момент от деня и във всяка визия.

4. Пола с послание

Това е точно тази пола, която изобилства от геометрични форми и цвят в своя принт. Много лесно е да съчетаете с едноцветна горна част и подходящи обувки. Смело експериментирайте и ако настроението не ви е пъстро, то поне визията да компенсира.

5. Кожено яке

Отново един компонент от гардероба, който влиза в употреба почти във всеки сезон. Коженото яке може да бъде чудесен завършек и на най-дръзката и на най-семплата комбинация от дрехи.

Източник: tialoto.bg

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!