Categories: Анализи

Почти всички обичат Джони Деп

На фона на скандалния развод на актьора Джони Деп с Амбър Хърд, която го обвинява, че я биел, бившите му жени и дъщеря му се кълнат, че той е най-милият и любящ човек на Земята.

Амбър, която също е актриса, но е твърде далеч от популярността на Джони, иска много пари от него. Той отказва да й ги даде и тя превърна процедурата по развода им в „малка война с удари под кръста“. Започна от „непреодолими различия между двамата“ и достигна до обвинения, че звездата на Холивуд я удрял и бил „много агресивен“.

В отговор на твърденията на Амбър, в защита на Джони Деп се обяви дъщеря му Лили-Роуз Деп, която също е актриса. Тя публикува своя снимка като бебе заедно с баща си с текст: „Моят баща е най-сладкият и любящ човек, когото познавам. Той е прекрасен баща за мен и моя малък брат и всеки, който го познава, ще каже същото“. Майката на Лили-Роуз – певицата и актриса Ванеса Паради, с която Джони споделяше 14 години семеен живот без брак, също се изказа в защита на актьора. Тя заяви, че по време на съвместния им живот той е бил чувствителен и любящ съпруг, а обвиненията срещу него са възмутителни. „През всички години, в които познавам Джони, той никога не е бил физически агресивен спрямо мен и това не е мъжът, с когото живях 14 прекрасни години“, посочи тя.

Подобна позиция заяви и първата съпруга на Джони – Лори Ан, според която бившият й съпруг е „нежен човек“. Двамата се разделят през 1985 година, но все още поддържат връзка.

Затвор заплашва Джони Деп заради скандал около неговите кучета

Амбър Хърд обаче, която подаде молба за развод с Джони, е на друго мнение. Тя поиска ограничителна заповед срещу актьора и посочи като причина „прояви на домашно насилие“. Амбър твърди, че Джони я замерил с телефон по време на скандал. Тя дори се появи на изслушване в съда с насинено око, което „пострадало вследствие на конфликта между двамата“.

30-годишната Амбър Хърд и 52-годишният Джони Деп се ожениха през февруари миналата година. Те се срещнаха по време на снимките на филма „Дневникът на едно пиянде“ (2011).

Пламен Пенчев

Recent Posts

Нинова за детската болница: Главчев срещу себе ли ще подава сигнал в ДАНС?

Да каже кой го накара да вземе това решение, настоява лидерът на БСП...

36 минути ago

Утре ще е облачно, температурите ще са 15° – 20°

В полунощ срещу неделя ще бъде почти без валежи...

един час ago

Борисов води листата в 25-и МИР-София и в 16-и МИР в Пловдив

Доскорошният председател на НС Росен Желязков води в Благоевград...

един час ago

Заради бума на кърлежи: Пазете се от местата, обрасли в бръшлян

Пръскайте дрехите на децата с репеленти, призова Кантарджиев...

2 часа ago

На Великден – не, на Гергьовден – задължително. Каква е ролята на агнешкото месо в деня на св. Георги

Агнешко месо може да се яде след Великден, но не преди Гергьовден. Тазгодишното съвпадение на…

3 часа ago
image0 (9K)