Емилия е сред най-глезените жени – получи Бентли от любимия

Емилия се фука с чисто ново „Бентли Бентайга”, подарък от любимия й мъж Жорж Башур за Коледа. Возилото е около 390 000 лева. Джипът е с много екстри.

Събира погледите на пътя с лъскавия джип. За да е пълен разкошът, тя разчита на услугите на личен шофьор, който я кара където пожелае. „Емилия спечели от тотото с Жорж. Много й угажда, нищо не й отказва. Облича се в дрехи от най-скъпи марки. Носи чанти за по 5-6 бона. Тя винаги е била обгрижвана от мъжете си, но щедростта на настоящия й съпруг преминава всякакви граници”, коментират завистливи колежки.

Сирийският бизнесмен не жали средства за любимата си жена. Той угажда на красавицата за всяка нейна прищявка, а „Бентли”-то е най-скъпата кола, която изпълнителката на е притежавала. Возилото е снабдено с всевъзможни екстри, за да може блондинката да се чувства комфортно, когато пътува за участия. Освен задължителният кожен салон, джипът разполагал с телевизори, мокър бар, хладилник, панорамен таван, автопилот и други.

image0 (9K)

Често качва снимки или клипчета от баровския джип. Тя се вози винаги на задната седалка, където се чувства комфортно с всички глезотии, които има колата.

Блондинката не позволява на шофьора си да кара бързо, защото има страх от високи скорости.

(Visited 29 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!