Глория се озова в болница, но не заради коронавирус, а проблеми със сърцето

Глория сама сподели, че има сериозни здравословни проблеми и страда от аритмия.

„Всичко е наред щом се усмихвам… Малко ми прескачаше сърцето и ми сложиха 24 часа холтер за проследяване на сърдечния ритъм! Нямам коронавирус, бъдете спокойни“, информира последователите си в социалните мрежи русчуклийката.

Многото от фенове й пожелаха бързо оздравяване и сили за работа, но не липсваха й такива, които се шегуват, че на Глория й е призляло от новината, че ще става баба. Според слуховете, дъщеря й Симона е бременна от приятеля си Даниел. По първоначална информация Даниел Милушев е учил в Академията на МВР, но е изгонен от школото и днес се шляе без работа и професия. Глория се принудила да приеме безработния си зет в къщата си в столичния квартал „Павлово” и явно новината за бебето е докарала аритмия на певицата.

image0 (9K)

Според колеги на Глория, тя от години има проблеми със сърцето. Това е станало още в началото на века, когато примата е имала по 2-3 участия на ден. В най-силните си години певицата работела без умора, което се отразило на здравето й. Стигна се дотам, че през 2003 г. тя дори припадна по време на свое участие във Варна. Напук на слуховете, че е злоупотребила с кокаин, певицата никога не е взимала каквито и да било наркотици, дори не пие по време на работа. Оказа се, че бас-секцията в заведението е объркал сърдечния й ритъм и тя загубила свяст. Уплашена, Глория спря да работи за няколко месеца и драстично намали работното темпо. Сега обаче, явно вследствие на стрес и преумора, сърцето й отново взело да прескача, писа Уикенд.

(Visited 69 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!