Глория показа на Симона, че не понася новото й гадже

Глория не харесва новото гадже на дъщеря си, и го демонстрира в социалните мрежи, които са от особено значение за младите изпълнители.

Докато Симона публикува снимка след снимка с любимия си Даниел, майка й не лайква нито един техен общ кадър. Запознати твърдят, че Глория не одобрява особено много ченгето, с което се е залюбила Симона. Докато двамата изживяват романтичните отношения, Глория остава на заден план в живота на дъщеря си. Освен че не харесва техните снимки, се оказа че Даниел и Глория не са приятели в мрежата. Нито Глория, нито полицаят Даниел проявяват толеранс един към друг и се правят, че не съществуват. Поне във виртуалното пространство, отбелязва „България Днес”.

Последните няколко месеца се отразяват изключително добре на Симона. Освен че е в топ форма, младата певица изглежда още по-добре заради новата любов. Тя успя да запише и първия дует с баща си Илия Загоров, който от години живее в чужбина.  Глория също се наслаждава на любовните си отношения с нов мъж в живота си  и заради това е оставила дъщеря си на самотек.

(Visited 63 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.