Гражданите от област Стара Загора се оплакват от липсата на работа при срещите си с депутата Гьоков

Гражданите от област Стара Загора поставят най-често проблема с безработицата пред народния представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Гьоков, зам.-председател на Парламентарната комисия по труда, социалната и демографска политика в 43-то Народно събрание.

На всеки десет души, посетили приемните му, девет от тях търсят работа. Това обобщи депутатът пред журналисти в Раднево след срещите си с жители от общината.

DSC08249_15_04_2015_Radnevo„За да се намали безработицата, за да живеят българите по-добре, трябва да се правят реални стъпки за  съживяването на националната икономика,  за нейната реиндустриализация. Все инициативи, които ние в предходния парламент бяхме подели”, заяви народният представител.

„Днес отдаваме голямо значение на европейските фондове, но те не са панацея за България. И ако днес не създадем условия за развитие на българския бизнес, който ще се отблагодари с увеличение на работните места, с данъци и такси в бюджета, няма как да си разрешим проблема с безработицата“, категоричен е Георги Гьоков.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.