Любопитно

Хороскопът ви за 18 април е вече тук

Овен

Помислете дали не забравяйте важен ангажимент, чието изпълнение се очаква от другата страна. Не смятайте, че е забравено, просто някой е прекалено учтив да ви напомня.

Телец

Добър ден да посетите ваши роднини. Преди това се поинтересувайте дали не трябва да занесете нещо, от което имат нужда. Вашата помощ ще е от значение.

Близнаци

В четвъртък може да преживеете недоразумение, заради некачествена комуникация. Потърсете най-сигурния начин за общуване, за да очаквате добър резултат.

Рак

Възможно  ви връхлетят силни чувства, които да ви променят. Може и да не се променяте, но после не се оплаквайте от живота ви. Опитайте се да сте далновидни.

Лъв

Ще изпитате някои съмнения. Не ги отхвърляйте, като нещо ненужно, вероятно има сериозна причина да се появят и да ви бъдат полезни.

Дева

Ще ви е нужно двойно повече сила, за да изпълните ангажиментите си. Не пропускайте закуската си, един контрастен душ ще ви даде повече сили за деня.

Везни

Сега е моментът да помислите за близко забавление. Помислете кой от приятелите ви би откликнал най-бързо и не бавете обаждането.

Скорпион

Денят е добър за търсете на нови сфери за изява. Не отхвърляйте новите запознанства. Те ще са важен източник за вашето развитие сега.

Стрелец

Бъдете сигурни в себе си, за да не се изложите при представянето на ваша идея. Няма лошо и да имате малка напомняща бележка. Така дори ще изглеждате още по-внушително.

Козирог

Сега не се дръжте така сякаш живее сами на този свят. Сега е важно да се съобразите с чувствата на другите и да помислите как бихте могли да съпреживявате и да покажете съчувствие.

Водолей

Не си търсете извинения, за да не направите нещо. Всяко забавяне сега може да ви струва скъпо. Жертвата, която ще направите няма да е толкова болезнена.

Риби

Не залагайте на доброто развитие на нещата от само себе си. Ако нещо трябва да се промени, то това трябва да стане с вашето активно участие. Не си мислете, че всичко ще мине от само себе си.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Старозагорский Киприан: ПАСХАЛНО ПОСЛАНИЕ

Старозагорский Киприан: ПАСХАЛНО ПОСЛАНИЕ ДО БОГОЛЮБИВИТЕ ПАСТИРИ, ВСЕЧЕСТНИТЕ МОНАСИ И МОНАХИНИ И ДО ВСИЧКИ ЕПАРХИОТИ…

5 минути ago

Ботев и ЦСКА 1948 с реми в битката за седмото място

Двата отбора не си вкараха гол на "Колежа"...

5 часа ago

Таро прогноза за 6 – 12 май

Ето какво показват таро картите...

6 часа ago

Арх. Здравков: ЦСКА все още няма разрешително за строеж

Жалба бави издаването му за строеж на новия стадион...

6 часа ago
image0 (9K)