НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 16-ти май: Какво очаква всяка зодия?

Неделя – трябва да се излезе от летаргията, в която мнозина са били. Активните действия ще бъдат предпоставка за успех през следващата седмица.

Това, което трябва да направите, е свързано с дома и планирането на разходите за следващите седем дни. Ако във вашия дом има неща, които се нуждаят от ремонт, ако имате нужда от по-сериозно почистване на дома или други важни неща за вашия комфорт – тогава просто го направете.

Ако си осигурите материални удобства, тогава мислите ще могат да се фокусират по-спокойно върху други важни неща в живота. Мъжете не трябва да надвишават способностите си и не трябва да се надценяват. Не започвайте да ремонтирате нещо, за което нямате достатъчно умения, особено ако това включва вода или електричество. Жените ще имат интересен ден за нови запознанства с хора от различни разстояния. Тези от вас, които имат дете или внуче, които учат или работят в друг град или държава, ще могат да се надяват на добри новини.

Хороскопът за 15-ти май: Какво очаква всяка зодия?

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец,  ще изпитате различни заболявания, ще бъдете чувствителни или докачливи. Този ден ще изисква от вас по-голяма отговорност при изпълнението на ангажиментите, свързани със семейството ви. Ще имате благоприятен ден, за да направите дома си по-гостоприемен и удобен за живеене.

Овен – ще организирате финансовите си дела за новата седмица по най-добрия възможен начин.

Лъв – очакванията ви ще се различават от реалните събития, но едва ли ще бъдете разочаровани.

-->

Стрелец – Днешните новини могат да развълнуват, озадачат или променят някои от плановете ви за следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог,  ще сте склонни да изпадате в паника от незначителни неща. Това, което ще се появи в живота ви, ще бъде важно и не трябва да се пропуска или губи. Ще научите интересни неща чрез хора, които ще посетят дома ви или с които ще говорите по телефона. Здравето на някой, когото познавате, ще продължи да ви тревожи.

Телец – можете да продължите с по-спокойна почивка без специални ангажименти. Имате нужда от повече време, за да се възстановите от стреса от изминалата седмица и преди да започне новата.

Дева – вашите срещи и контакти почти винаги ще бъдат с някаква важна цел, независимо дали ще са за вас или за други хора.

Козирог – не пренебрегвайте семейните си задължения. Мнозина ще имат нужда от вас!

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неделя ще бъде благоприятен ден за работа вкъщи, като използвате нови уреди в кухнята или нови уреди. Ще получите новини, които ще ви успокоят за събитие, което сте преживели през седмицата. Възможно е да срещнете жена, с която ще разговаряте по важна тема и за двете страни. Като цяло неделята ще бъде благоприятен ден за важни разговори, след което ще намерите разумни решения за бъдещето си.

-->

Близнаци – ще обмислите по-динамично развитие на финансовите си дела, ангажименти, от които ще очаквате реални доходи през новата седмица.

Везни – денят няма да е динамичен за вас. Най-вероятно ще се съсредоточите върху задачи, които вече са започнали.

Водолей – младите хора от тази зодия да бъдат много внимателни с приятели, които обичат неразумните, екстремни действия и преживявания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще трябва да се включите в задачи, свързани с дома и семейството ви, които ще изискват от вас по-голяма отговорност при изпълнението им. Ще бъде важно да поддържате разбирателство и хармония във връзката си, ако се стремите да постигнете важен за вас успех. В неделя ще възникне спорна ситуация с човек, който може да използва обиди или обвинения срещу вас. В любовта избягвайте разговори, свързани с предишните ви връзки, които могат да причинят неприятна ситуация.

Рак – неделя ще бъде добър ден за любовни преживявания и нови запознанства.

Скорпион –  ще планирате бъдещите си действия, а не реално да се ангажирате с тяхното изпълнение.

Риби – няма да ви липсват грижи и тревоги, но паниката няма да ви помогне.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.  ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови