Любопитно

Хороскопът за 20-ти май: Чудесен ден за създаване на нови познанства и приятелства

Чудесен ден за създаване на нови познанства, приятелства, на които ще разчитате във ваши бъдещи действия. Новите хора в живота ви, ще дойдат с нова полезна за вас информация и знания.

Динамиката на събитията продължава с голяма скорост през целия месец и понякога това ще ви се отразява като лесна уморяемост, изнервеност и дори апатия. Благоприятен ден за зареждане на батериите със здравословна храна, разходка навън в парка или сред природата, срещи с позитивни хора.

В четвъртък уязвими откъм прибързани грешки и манипулации могат да бъдат мъжете над средна възраст и младите жени. Това, за което няма да имате ресурси за реализация ще трябва да изчака своето време. В противен случай с прибързаността си сами ще си създадете неприятности. Изненади в работата, бизнеса или по линия на обществените контакти могат да очакват жените над 35 годишна възраст.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ви предстоят ангажименти или разходи свързани с ваши лични нужди или със семейството ви. Може да насочите вниманието си към важни за вас финансови дела, чието развитие има особено значение за вас. Добре е да се ангажирате с нещо ново, за което ще очаквате конкретни резултати до края на този месец.

Овен – динамичен ден, с необходимост да се вземат бързи решения и да се действа бързо, но не и припряно.

Лъв – финансовите ви дела ще имат важно значение, поради необходимостта да приключите с някои ангажименти.

Стрелец – здравето ви може да бъде нестабилно, нервната система напрегната, с оплаквания от безсъние, липса на апетит или друго неразположение.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще имате възможност да разрешите свои финансови притеснения. Очаквайте радостна новина или събитие свързано с роднина. Този ден определено ще има свое собствено развитие, което може приятно да ви изненада.

Телец – денят ще бъде важен за младежите и младите мъже от този зодиакален знак. Не пропилявайте добрите тенденции и възможности с неразумни или самонадеяни действия.

Дева – ще фокусирате вниманието си върху битовите проблеми и планове, които имат важно значение за вашия дом или за вашите близки родственици.

Козирог – настроението ви няма да е блестящо и ще сте склонни да обвинявате или да се сърдите на другите за незначителни неща.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще преживеете различни краткотрайни стресови моменти, които ще са свързани с важни събития през деня. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания. Жените да се пазят от неразумни или прибързани действия и решения. Като цяло четвъртък не вещае важни събития в любовния ви живот, но може да получите интересна информация свързана със стара любов.

Близнаци – труден ден, с много задачи и с много напрежение, с неочаквани обрати на различни събития.

Везни – напрежението (поради по-големите ви ангажименти и задачи) ще ви направи раздразнителни и неспокойни.

Водолей – ще сте склонни да гледате по-философски на проблемите си и да отделяте повече време за приятни неща и забавления.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък положете максимални усилия за да стартирате и развиете ваши нови идеи. Това е силен и успешен ден, с възможности да намерите нови пазари (ако сте търговци), нови клиенти, нови възможности за реклама и други благоприятни за работата ви обстоятелства. През този ден ще възникне напрежение в отношенията ви с човек, който ще се опита да получи нещо чрез измама или манипулация, която вие определено ще усетите.

Рак – ден, в който може да търсите отговори за своето място в семейството, в работата и в живота като цяло. Какво сте постигнали и какво искате да постигнете. Силен енергиен ден за вас, в който ще може да намерите отговори на важни въпроси свързани със собственото ви съществуване.

Скорпион – бъдете внимателни във всичко, което касае дете или млад човек от семейството или от близкия ви кръг роднини. Говорете с тях, помагайте и ги пазете от инциденти, прибързани и необмислени решения и действия.

Риби – ще получите важни и полезни за вас новини и информация от различни източници.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Почина Юлия Трашлиева, първата българка с медал от световно по художествена гимнастика

Тя има важен принос за развитието на този спорт в България...

6 минути ago

Борисов: Отново сме на избори и виновни за това сме най-малко в ГЕРБ

Лидерът на партията се срещна със симпатизанти...

8 минути ago

С мапинг шоу отбелязваме Деня на Европа

Центърът на София оживява, променя се градската среда...

25 минути ago

Ще промени ли РСМ политиката си към България след победата на Силяновска?

Нямам доверие, че ще направи позитивна крачка към нас, посочи Владимир Перев...

25 минути ago

Терзиев защити велоалеята в центъра на столицата

Търсим решение за паркиране, каза кметът...

59 минути ago

Миков: “Левицата” е най-голямата лява коалиция

Нямаме само стари кадри от БСП, увери той...

един час ago
image0 (9K)