Иво Иванов: Имаме самочувствието да атакуваме призовите места

Иво Иванов е сърцето и душата не само на защитата, но и на целия тим на Берое. Истински капитан, който носи с достойнство капитанската лента в навечерието на стогодишната на старозагорския клуб.

„Не съм само аз лидер в този отбор. Лидери са всички, които играят на терена. Не само единадесетте, а цялата група. Много добри характери сме събрани в този отбор. За нас е много голяма чест, че точно тази година сме в Берое. Надявам се да радваме публикат и да ни подкрепят, както досега. Всичко заедно трябва да направим добър празник“, коментира пред „Диема“ Иванов.

„Аз съм юноша на Берое и сърцето ми е тук. Аз се раздавам за този отбор във всяка една тренировка и всеки един мач. Радвам се, че хората оценяват това нещо. За мен значи много това, че съм част от отбора през тази година“, добави защитникът.

„Очакванията към нас се вдигнаха много. Хората искат да побеждаваме във всеки мач с 3,4:0. Нашият отбор е силен, когато всички футболисти се раздават на 100%. Няма значение нападение и защита. При нас защитата започва от нападателите и за това не сме допуснали толкова много голове. Колкото банално да звучи искам да побеждаваме във всеки един мач и да сме в тройката. Ако може да атакуваме по-предно класиране, със сигурност ще го направим. В нашия отбор доста добри футболисти. Имаме самочувствието да атакуваме тези места“, каза още Иво Иванов.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)