Пътешествие

Доказателството, че извънредното положение може да почака! #УТОПАЦИЯ

Няма начин да няма начин! Сигурно това се върти в главите на много от нас, когато просто ни се прииска да избягаме от извънредното положение, от вируса и от всичко негативно, което ни залива всекидневно. Сигурно това е била и мисълта на собствениците на UTOPIA FOREST – малък хотелски комплекс с вили, сгушен в лесопарк “Росенец” край Бургас. Няма начин да няма начин… и ето как идеята за легално бягство от прийомите на щаба, ни идва като ултимативното спасение!

Разгледайте пълната презентация на #УТОПАЦИЯ 

Изолация в гората. Почивка край морето. Забавление за цялото семейство. Безопасност за децата. Спорт на открито и чист въздух. На което и от тези неща да държите изключително много за вашата почивка – имате ги накуп с #УТОПАЦИЯ. Така се казва пакетната услуга, с която хотелиерът Кристиян Киров доказа, че няма начин да няма начин за любителите на природата и турстическия бранш.

Изгледайте обръщението на Кристиян Киров за #УТОПАЦИЯ

Единственото условие да дадете отрицателен тест за COVID-19. Това е особеното условие, гарантиращо безопасността на всеки един кандидат за луксозна вила в гората на Отманли, край Бургас. #УТОПАЦИЯ е пакетна услуга, която включва страхотно преживяване, гарантира сигурността и здравето ви, и гарантира спомени за цял живот – далеч от карантина и страх!

https://www.facebook.com/utopiaforestbg/

 

Иван Дарийков

Share
Published by
Иван Дарийков

Recent Posts

Кои са четирите фактора за дълъг живот?

Изблиците на гняв могат да провокират инсулти...

39 минути ago

Жълт код за значителни валежи в осем области днес

Вижте къде ще вали най-много...

40 минути ago

Румънски джип се обърна по таван и спря в дърво

Жена е пострадала при катастрофата в Русе...

53 минути ago

Митничари разкриха контрабандно оборудване за яхти за 100 бона

Оборудването е разкрито в контейнери в Бургас...

2 часа ago
image0 (9K)