Как чаша с вода става информационно копие на лекарство?

Технологията IC Medical, която вече е в практиката, беше демонстрирана пред журналисти от директора на проекта Джереми Пфайфър и от Антон Федеренко. Чрез свръхслаби електромагнитни излъчвания се правят информационни копия на вече съществуващи лекарства.
Използват се обикновените компютри като комуникационна система, по която всеки човек може да приеме това информационно копие като лекарство. Достатъчно е да влезе в сайта www.icmedicals.com или на българския сайт newpharm.bg. Там е поставен списък с лекарства и всеки може да си избере и зареди медикамента, който му е нужен. Вземаме сигнала от това химическо вещество, като поставяме обикновено CD върху клавиатурата на компютъра за 30 минути. След това поставяме чаша с вода върху този диск и я зареждаме за 30 минути. След като е приела така информационното копие, водата има същия ефект върху организма, както ако изпием самото лекарство.
Предимството е, че ги няма страничните ефекти и противопоказанията на медикамента. Зареденият по този начин диск може да се използва един месец. В момента на българския сайт може да се намерят 40 информационни копия на лекарства – от обикновен аспирин до кортикостероида преднизолон. Това става с обикновена регистрация на потребителя и е напълно безплатно.
„До момента по проекта IC Medical са направени 5000 клинични проучвания и в повече от 90% информационните копия на лекарствата имат позитивен ефект, чрез тях хората подобряват своето здраве. Това е емпирична технология и всяко ново информационно копие на лекарство се изследва клинично, преди да се предложи на хората да го използват”, разясни Джереми Пфайфър.

Инж. Евгений Германов:
По този начин се атакува причината на болестта!
Руският инж. Евгени Германов е ръководител на благотворителния фонд DST, която трасира пътя на научните иновации в практиката, включително и IC Medical технологията.
– Инж. Германов, сега използва ли се IC Medical технологията?
– Да. Хората получават информационни копия на лекарствени средства от техническите центрове свободно чрез специалните сайтове на съответните езици – английски, български, немски, руски, испански.
– Има ли проблем с дозирането на тези информационни копия на лекарства?
– Информационното копие, което човек приема с водата, не е обикновено химическо лекарство. Дозират се само химическите вещества, а в тази форма на лекарство не може изобщо да се говори за доза. Имаме природно явление. Ако пиете по два литра вода на ден, трябва да заредите и да изпивате обичайното си количество. Дозирането е привичка на докторите от традиционната медицина.
– Какво се случва във водата, която се зарежда с информационното копие?
– Водата не променя химичните си свойства. Тя променя физическото си състояние и така се превръща в портрет, в копие на съответното химично лекарство. Задачата на така заредената вода е органите и системите в човешкото тяло да започнат да работят правилно. Ако например е нарушена функцията на черния дроб, то водата нормализира работата му. За разлика от химичните лекарства, които отстраняват последствията, симптомите на заболяването, информационното копие чрез водата въздейства на причината за болестта.
– Колко време трябва да се пие тази вода? Копието ще излекува ли в даден момент болестта?
– Зависи от заболяването и от неговия стадий. Докторите, които правиха клиничните проучвания, забелязаха, че първият ефект се появява след три дни при едни заболявания, а при други идва след около три седмици или след три месеца. Информационните копия на лекарствата подобряват значително състоянието на болния. Има комплекси, които въздействат положително на общото състояние, на имунната система. Те просто поддържат работата на имунната система. Така че тази заредена вода може да се пие постоянно.
– Има ли дефинитивно излекувана болест по този метод?
– Имаме опит с пациенти с алергии. Когато те приемат вода – информационно копие на лекарство, алергията минава и не се връща отново. Организмът започва да работи нормално и не е необходимо отново да се пие информационното копие. Впрочем, интересни резултати в лечението е получила д-р Мария Логвиненко, физиотерапевт от Бургас. От три години тя работи по този проект и си сътрудничи с лекари от други страни. Д-р Логвиненко наблюдава отлични резултати при пациенти със захарен диабет тип 2, с автоимунни, с кожни заболявания.

Източник: myclinic


image0 (9K)