НАЙ-НОВИ:

Какво могат руните?

Алена отговоря:

В множеството книги за руните, тяхното взаимодействие и тълкуване, моите нюансирани тълкувания за техните съчетания бяха първи на планетата през 2002 г. Преиздадох „Рунически оракул“ през 2015 г., обогатен с комбинации, които никъде преди никой не е съчетавал в единно тълкуване, но не бих се изненадала, ако вече във великата „братска“ страна не ползват пиратски книгата ми.

Опитвам се да защитя руните, след като видях комбинациите им в сайта на въпросния тълкувател на руни.

За посветения в тайните на руните е пределно ясно, че показаните комбинации са имитация от лаик. Очевидно обаче са примамка за търсещите чудо невежи. Това, че комбинациите са наименование за какво ли не, не ги прави успешни. Напротив в някои от комбинациите руническите знаци взаимно се обезсилват и опитът за много натрупано добро води по пътя към злото и проблема.

Тези рунически „помощници за успех“ са всичко друго, но не и рунически талисмани, показала съм в книгата си как се прави талисман с руни. А и тази твоя приятелка ти е казала, че в Русия е на мода „руническата магия“. Тук е нужно да направим уточнение – руническа магия не съществува, защото руните са знаци, посредством които можем да получим съвет от незримия свят за нещо свързано с миналото, настоящето и бъдещето, което не разбираме и не знаем какво развитие би могло да има. Да твърдиш, че с двадесет и четирите рунически знака, комбинирани по някакъв начин, може да направиш магия за каквото и да било, е все едно да твърдиш, че ако групираш букви от българската азбука в съчетания по три, четири или пет, пак ще направиш магия. Така стоят нещата с руническата магия. Примамка за невежи, а такива има в изобилие.

Автор: Светлана Тилкова – Алена ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon