Внезапно спукана гума на „Тракия“ предизвика меле, което продължи цели 6 часа

Вчера, на 1 юни, около 9,15ч., по АМ „Тракия”, в посока изток, се е движил товарен ”Мерцедес Спринтер”, управляван от 41-годишен софиянец. На км.226+500, в землището на с.Пшеничево, поради внезапно пукане на задна дясна гума, водачът загубил контрол над автомобила и излязъл от платното, където се преобърнал. В този момент го изпреварвал лек автомобил ”Хюндай”, който се ударил в мантинелата.

Пострадал е водачът на товарния автомобил, който е настанен за за лечение в УМБАЛ – Стара Загора с комоцио и натъртване на гръдния кош, без опасност за живота.

[ad id=“105228″]

Няколко часа след това, в 15 ч., поради ограничаване на движението в същия участък, където е в 9 ч. е станало ПТП с Мерцедеса и Хюндая, товарен ”Форд Транзит”, управляван от 29-годишен мъж от с.Чинтулово, общ.Сливен, намалил скоростта на автомобила си, при което е блъснат от движещата се зад него ”Тойота Рав 4”, управлявана от 34-годишната О.Ш. от София. В следствие на удара водачът и 28-годишният пътник в товарния автомобил са получили порезни рани по главите и крайниците. Обслужени са амбулаторно в ЦСМП – Стара Загора и са освободени, без опасност за живота. Пострадало е и пътуващото на задната седалка в лекия автомобил 9-годишно дете, което е обслужено на място, без опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 0,00 промила и за двамата. Образувано е досъдебно производство.

Красимира Янкова

Recent Posts

5 неща, които карат мъжете да се отдръпват

Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита...

5 часа ago

Звездата ни в планинското колоездене пострада в катастрофа

Изабела Янкова е с травми по ръцете...

5 часа ago

Тази година доброволците преброиха 6240 врабчета

Домашните врабчета са най-много - 5178...

6 часа ago

Тейлър Суифт била „функциониращ алкохолик“ – има ли такова понятие?

Възможно ли е това да не се отрази на живота му?...

6 часа ago

5 трика за прогонване на мухи от дома

Мухите разнасят зарази и бактерии...

6 часа ago

Изпращаме април – най-топъл за последните осем години

Рекордните за месеца 34,7 градуса са измерени в Русе...

7 часа ago
image0 (9K)