КОЙ има проблем с българския министър на отбраната?

Декларация на БЗНС:
Няма да поднесем България на Путин, като ви позволим да смажете Ненчев!
Кремъл явно се тресе в бяс. За четвърт век след ерата на комунизма, в България, малцина властимащи, успяха да се опълчат срещу пагубното руско влияние, така, както го направи Ненчев за година.

Само до преди 2- 3 години политическият ни елит беше готов угоднически да копае „Южен поток“ в разрез с националните ни и европейски интереси. Днес Кремъл вече знае, че съпротивата срещу хегемонията им в България нараства. За техен ужас един от големите им проблеми е не кой да е, а министърът на отбраната в България. С парите си, отделяни щедро за родните рубладжии, Кремъл си спечели парламентарни групи, проруски неправителствени организации и, както вече лъсна, дори и Православната ни църква го обслужва – ревностно и Путиноугодно.

Един български държавник има смелостта да каже – „не“ на пагубната руска инвазия в България. След редица правителства, които се оказваха директно зависими от агентурата на Кремъл, и какви ли не продажни лидери в българските институции – от президент, до патриарх – един последователен в ценностите си човек се опълчи срещу все по-реалната опасност България да бъде върната в орбитата на пост-комунистическа, имперска Русия.

Ударите не закъсняха и стават все по-зловещи. От лъжите за семействата и клеветничество срещу 116 годишната ни организация, до внушения за корупция.

БЗНС вече се е борил в историята си срещу хегемонията на съветска Русия в България.

Днес публично казваме – знаем, че се опитват да му скалъпят корупционен скандал. Не че ни изненадва безскрупулността на алчната българска олигархия, скрила се зад задкулисие и произлязла от недрата на ДС. Само им припомняме, че БЗНС вече е участвал в такъв сценарии, дирижиран от Кремъл. Нашите лидери са били смазани по същата схема между продажни национални предатели и руски имперски амбиции. По нареждане на съветска Русия българските комунистически съд и прокуратура инсценират процес за корупция срещу лидера на обединената опозиция и на БЗНС – Никола Петков.

Днес от БЗНС сме си научили урока за безскрупулността на хората, обслужващи руските интереси. Днес, колкото и да вият бившите ченгета и активисти – Никола Петков е част от най-гордата история на България. А и той вече си има реален последовател в лицето на българския министър на отбраната.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.