Колко старозагорци ще сключат граждански брак на 14 февруари?

И тази година влюбените ще по цял свят ще отпразнуват 14 – февруари, Свети Валентин, с много подаръци, виното и много любов. Много двойки избират точно тази дата, за да се врекат във вечна вярност на своите половинки. Така превръщат празника на любовта и виното в свой личен празник.

Масов наплив на желаещи да сключат граждански брак на 29 февруари отчитат обредните домове в цялата страна. Астролозите обаче съветват, да не се сключва брак на високосна година, защото двойката няма да бъде щастлива. И все пак повече от влюбените мислят, че годината на Огнената маймуна ще им донесе много семейно щастие.

Колко влюбени двойки ще сключат граждански брак в Стара Загора на 14 февруари?

„До този момент имаме пет двойки, които са заявили желанието си да сключат граждански брак в Деня на влюбените. Тенденцията през последните години е младите хора да живеят заедно без брак. На тези, които са решили да предприемат тази „голяма стъпка“, пожелаваме да създадат здрави семейства, да се радват на деца и да бъдат винаги влюбени един в друг“, каза за ЗАРАТА г-жа Пепа Маркова, длъжностно лице по Гражданско състояние към Община Стара Загора.


image0 (9K)