„Маскираният певец“: Кой се крие зад маската на Макарона?

Фаворитът на зрителите в шоуто е Макаронът. Зрителите на предаването го оприличиха  на фолк певицата Деси Слава.

Издайническите жокери ги отведоха към Деси Слава. Тя е родом от Южна България, обиколила е света  и е много религиозна. Деси е висока 1,60 см и се нарежда сред най-ниските певици у нас. Родена е в Раднево, но от 7-годишна живеела в малкото миньорско градче Гълъбово с по-малкия си брат Милен и родителите си. По това време те се развеждат и тя заминава при баба си и дядо си в китното селце Пет могили. Там учи само една година, след което майка й се омъжва повторно и семейството се установява в град Хисаря. Детството й не преминава безгрижно в игри, като при другите деца. От 9-годишна Деси започва да помага в отглеждането на сестра си Ина, а три години по-късно се ражда и другата – Ния. Вторият й баща е лекар – гинеколог и  повлиява много за изграждането й като личност. 15-годишна Деси се връща в Гълъбово, за да учи в техникум по енергетика. Живее при баща си, мащехата си и при брат си, който остава след развода да живее при бащата. На 17 години Деси бяга от къщи заради неразбирателство с родителите си. Остава за малко при приятелка, след това заминава за кратко в София и накрая се установява в Димитровград, където стартира професионалната й кариера.

„Мистерията около този герой е пълна. Преди две седмици уважаемите панелисти нямаха идея кой може да се крие зад този костюм. Водещият Геро заяви, „Големи ядове ще имаме тука”. Азис предположи, че под костюма на Макаронът се крие неговата колежка Деси Слава, чийто глас няма как да не разпознае дори и модулиран.  „Аз познавам този глас до болка. Това е чудовищен глас. Това е певица, с която аз съм излизал на една сцена. Аз съм щастлив, че този глас се изявява в нашият жанр. Само ние можем да си позволим този глас. Това е моята любима колежка, която е родена на моята дата – 7 март, това е Деси Слава! На милион процента това е тя и никой не може да ме разубеди, че не е тя”, категоричен бе чалга кралят.

Алекс Раева потвърди, че много от уликите водят към Деси Слава, но предположи, че Макаронът може да е актрисата Милица Гладнишка, която може да променя гласа си до неузнаваемост.

Владо Пенев заяви, че е убеден, че под костюма се крие българската финалистка на „Евровизия” Виктория Георгиева.

Гост панелистът Ники Сотиров се хвана за уликата, че Макаронът е много вярващ човек и заяви, че според него това е Петя Буюклиева.

(Visited 5 times, 1 visits today)

image0 (9K)