Categories: Бизнес

Красимира ДИНЕВА, управител на „Мега найс“ ЕООД: Всеки месец предлагаме различна промоция. Каква – следете в zarata.org

На 20 години „Мега найс“ има традицията, опита и технологията да Ви помогне в създаването на интелигентен и оригинален интериор
Мега Найс е първият за Стара Загора официален дистрибутор на българския лидер в производството на бои и лакове Мегахим АД- гр.Русе
Складът на „Мега найс“ в Стара Загора е в кв. „Индустриален“, ул. „Пружинна“, № 9. Влизайки в шоурума, клиентът, търсещ съвет, материали и бои, с които не просто да направи ремонт, а да създаде свой свят, се чувства откривател.

А е така, защото пред представите и идеите му няма прегради. Тонер машината с която разполага фирмата, може да създаде на практика всеки желан нюанс в устойчиви цветове, така че изборът от възможности е изкючителен голям. Естествено, голям е интересът и към невероятните декоративни бой на италианската фирма МР.

Ако клиентът се колебае доколко оптимално съчетава любимите си багри, за да създаде атмосферата, която му е нужна, винаги може да се обърне за съвет към управителя на фирмата Красимира Динева.
Г-жа Динева е професионалист с призвание, усет и огромно желание за работа, който за 20 години наистина е усъвършенствал таланта и погледа си на творец.
Съветите й никога не са формални и никому не ги отказва, без значение дали човек закупува материали и бои от нейния склад или просто се нуждае от информация и насока. Не са малко клиентите който имат нужда от консултация на място.
Артикулите в склада са изключително много – от гипс до ръкавици или четка. Целта е клиентът да открие всичко, което му е нужно на едно място, а спестените време и усилия да вложи в реализацията на проектите си.
Друго предимство на „Мега найс“ е постигнатото оптимално съотношение цена/качество на предлаганите артикули.
В Стара Загора има кой да ви помогне цветно да виждате живота и да пренесете тази способност у дома, в офиса, или при превръщането на архитектурния проект в реална, уютна, красива сграда, ако се занимавате със строителство.

Всъщност, сериозните строителни фирми в града на липите отдавна знаят това и работят партньорски с „Мега найс“.
Сега е сезонът – надникнете в склада, запознайте се с новите предложения!

Всеки месец предлагаме различни промоции. До края на юни промоцията е на мазилки – силикатна и
силиконова, бяло и цветно на една цена, съобщава г-жа Динева. Останалите промоции своевременно ще бъдат съобщавани в рекламния банер на „Мега найс“ в zarata.info.

За връзка: телефон/факс: 042/ 604 226, 0889 52 29 39

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Ноле разкара още един треньор

Той обмисля да продължи сам...

21 минути ago

Стоян Георгиев сам напуснал ПП, имали различни мнения

Нямам място в редиците на тази партия, заяви той...

един час ago

Последни сме в ЕС по извънреден труд

Гърция е на първо място...

2 часа ago

ЦСКА отрекоха Бербатов да е президент на клуба

С него дори не са водени разговори...

2 часа ago
image0 (9K)