Личните ни карти крият сатанински символи

За личните карти и символиката в тях разясняват с откъс от книгата “Печатът на антихриста” от Монах Мартиниан  (Боянов,) сайта security.bg.

Българските лични карти по образец от 2001 г. се издават от държавната автоматизирана паспортна система във вид на смарткарта по технология на израелската фирма „Суперком ЛТД“, в съответствие с изискванията на Международна конвенция за гражданска авиация, а също и с приетия по-късно глобален стандарт, според подписаните документи в град Ка-нанаскис (Канада) на 27.07.2002 г.

image0 (9K)

Личните карти се състоят от седем зони, включващи множество персонални данни, в това число идентификационен номер (личен номер – ЕГН) и фото изображение с лазерен печат. В задната част на картата е разположена зона за машинна обработка във вид на код.Паспорти-карти, разработени по израелска технология се издават и в Молдавия, Украйна, Австрия и др. (В.П. Филимонов. „Апокалиптичность современной глобализации“, с.25.)

Нека внимателно разгледаме личната карта. За целта можете да се „въоръжите“ с лупа, макар че ако имате добро зрение ще различите всичко и без помощни средства. Да видим обратната страна на картата.
В дясната горна част е разположен кръг с лазерен печат. В средата на кръга има преливащ се надпис: „BG“ или „БГ“.
Ако се вгледаме в лазерния печат ще видим, че окръжностите, (които сме изобразили на рис.1 с пунктирани линии, обозначени с цифра 1)

lichna karta 1

са всъщност непрекъснати надписи Република България. Става ясно, че лазерният печат символизира държавата. Отдясно на печата на държавата е изобразен „Змей“. Главата на звяра е във вид на шестолъчна звезда. От устата на „Звяра“ излиза линия (обозначена на рис.1 с цифра 2)

2

и представлява непрекъснат надпис – „ЛИЧНА КАРТА IDENTITY CARD“. Краят на опашката на звяра се намира до отворената му паст…

31.1 31.2

4.1 4.2

5.1 5.2

67 8 910

(Visited 193 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!