Любовен хороскоп за март: Възможни са изневери

Женският месец март ще бъде вълнуващ и интересен по отношение на любовта, но са възможни  изневери, прекратяване на връзка и създаване на нови.

Какво ви очаква според зодията:

Зодия Овен

През първата половина на месеца, фокусът ви няма да е върху любовния ви живот, а към финансите. При обвързаните може възникнат конфликти с половинката си, защото са твърде отдадени на работата. Бъдете внимателни, защото е възможно да започнете и флирт на работното място. Хармония в любовта ще може да постигнете през втората половина на месеца, а половинката с удоволствие ще ви угажда на малките капризи. За търсещите любов, месецът обещава вълнения, но не и сериозна връзка.

Зодия Телец

Благоприятен е новият месец за зодия Телец, особено в първите седмици. Не пропускайте да бъдете социални, да пътувате. Интересни, обещаващи запознанства могат да започнат на места, на които  не предполагате. Хубав месец може да очакват и обвързаните Телци, като шансовете за забременяване са много добри, ако имате такива планове. Не позволявайте на работата да отнеме повече от необходимото ви време, за да не страдат любимите ви хора.

Зодия Близнаци

През март ще отшумят разногласията с любимия човек. Ще внесете хармония в семейството и отношенията. Най-хубавото – половинката ще ви подкрепя повече, ще можете да планирате някои важни за вас неща. Търсещите любов, могат да се радват на късмет през втората половина на месеца. Възможна е съдбовна среща на места, свързани с културни събития. Увереността ви ще бъде по-висока, а вашата привлекателност няма да остане незабелязана. Възможно приятелство може да прерасне в любовна връзка.

Зодия Рак

За Раците месец март няма да е скучен по отношение на любовта. Ако търсите своята половинка, пред вас ще има възможности за нови и интересни запознанства. Има голяма вероятност, взаимоотношения с представители на противоположния пол, с които се срещате често, да достигнат до следващо ниво. При някои от представителита на зодия Рак, стара любов може да напомни за себе си. За обвързаните, втората половина на март ще е решаваща за стабилизиране на връзката, като някои от вас може да сменят и дома си.

Зодия Лъв

Любимият човек до представителите на зодия Лъв ще бъде отдаден на вас и желанията ви, показвайки любовта си по много начини. Неговата щедрост ще ви радва. Ще успеете да стабилизирате връзката си, да внесете в нея повече романтика, разнообразие и разбиране. Сексуалните отношения през този период обещават удоволствие. Тези от вас, които търсят любовта, е добре да бъдат внимателни в първите седмици на март, защото може да се спрат на грешен партньор. През втората половина може да очаквате покана за среща от човек, когото познавате отдавна.

Зодия Дева

Ако сте планирали промяна във външния си вид, сега периодът е подходящ да го направите. Това ще повиши самочувствието и шансовете за нова връзка. Интересни контакти няма да ви липсват. Тези от вас, които си имат половинка, е добре да помислят как да внесат повече разнообразие. Помислете как да се забавлявате с любимия човек, само двамата и то извън дома. Ако имате възможност, направете и кратко пътуване. Това ще разпали страстите ви.

Зодия Везни

Първите дни на март ще донесат уединение. Това е за необвързаните представители на зодията. Вместо по срещи, ще имате желание да прекарвате повече време сам. Възможно е стара любов да напомни за себе си и това да „наруши“ вашите планове. Разположението на планетите показва възпламеняване на чувствата, но и предпоставка за тайна връзка с някого. За обвързаните Везни това може да означава изневяра. За Везни като цяло, любовта ще стане по-интересна през втората половина на месеца. Някои може да стигнат и до годеж.

Зодия Скорпион

Месецът ще започне с топлина, разбирателство в семейството и любовта. С любимия човек ще може да разговаряте спокойно, да споделяте повече. Той или тя няма да спира да показва внимание и емоции към вас. Необвързаните Скорпиони ще започнат връзка с човек от приятелския им кръг. Внимавайте, защото съществува риск да попаднете в любовен триъгълник с обвързан партньор.

Зодия Стрелец

Уважаеми Стрелци – през месец март ще бъдете в целия си блясък и с лекота ще привличате обожатели към себе си. Има вероятност да създадете ново силно приятелство, което да се развие във връзка. Обвързаните Стрелци ще се радват на успехите на любимия човек, защото това ще е свързано с подобряване на финансите им.

Зодия Козирог

Позицията на планетите показва, че Козирогът има вероятност да започне романтична връзка с човек, който не отговаря на неговите критерии, интереси, дори да е от различна националност. Ако търсите любовта ще е важно да бъдете по-социални, а не затворени. Козирозите, които вече си имат сериозен партньор могат да сключват брак до 14 март или да получат предложение за такъв. Комуникацията ще върви гладко и ще се радвате на добри финанси и успехи.

Зодия Водолей

Всичко тайно и забранено ще ви привлича през този месец. Ако сте в сериозни взаимоотношения, изкушението да се впуснете в тайна любовна връзка ще е голямо. Внимавайте и  поработете върху качеството на вашите интимни отношения. Споделяйте повече с половинката си, особено за това какво искате да опитате в спалнята. Необвързаните Водолеи има шанс да срещнат интересна личност, която в последствие да се окаже тяхната сродна душа и дългогодишен партньор.

Зодия Риби

В първите седмици на март, някои от зодия Риби е възможно да получат предложение за брак. Ако имате връзка, опитайте се да прекарвате повече време извън дома с любимия човек. Това важи и за необвързаните, които търсят своята половинка. Имайте предвид, че през втората половина на месеца е възможно да се появи конкуренция за сърцето на ваш избраник. Бъдете уверени в себе си, но не и агресивни. Има голяма вероятност вие да сте печелившата страна.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.