Лунният календар за днес: Лъжите и клюките имат разрушителна сила!

Луната e в знак Водолей до 06:07ч на 22 ноември – нараства интереса към всичко ново, необичайно, време за съзидание.

Засилва се стремежа към свобода и независимост. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят вашите интереси. Не допускайте никого вътре в душата си.

Грижа за кожата – Противопоказни са всякакви сериозни процедури за грижа за кожата – дълбок пилинг, апаратна козметика, пластична хирургия. Подходящо е за антистресови маски, билкови отвари, маникюр, педикюр.

Продължава 6 лунен ден до 12:41ч на 20 ноември (от 11:56ч на 19 ноември)

Доминиращ 7 лунен ден от 12:41ч на 20 ноември до 13:17ч на 21 ноември

Денят е доста сложен. Питагорейците в този лунен ден давали обет за мълчание и не произнасяли нито дума през цялото лунно денонощие. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но бъдете предпазливи и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Денят ще бъде успешен за честните, организирани и активни хора. Поети, писатели, журналисти – днес е вашият ден. Всеки, който работи със словото ще има успех, ще получи вдъхновение. Също така е добър ден за студентите и тези, които преминават изпити.

Силата на думите нараства неимоверно в посочения период и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива и откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Енергията на деня провокира хората да говорят лоши неща. Броят на клюките се увеличава многократно, от което може да има големи последствия. Бъдете внимателни: всичко, което казвате ще бъде реализирано.

Особено опасно е да се лъже в този ден. Лъжите и клюките имат разрушителна сила, избягвайте ги, ако не искате в бъдеще да се разболеете сериозно или да се изправите пред опасности. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Негативният заряд може да се обърне срещу вас и да донесе не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Но в този ден всички добри желания също могат да се сбъднат. Добрите думи, похвалите, комплиментите, думите на благодарност имат много важна роля сега. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега.

Не можете да правите нищо, което да нарушава целостта на нещата – да чупите мебели, чинии, да разкъсвате книги, да късате цветя, да чупите клони и т.н. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца.

Сексът трябва да бъде бавен, спокоен, с продължителна любовна прелюдия, с повече нежни думи, комплименти, включете любовни игри. Добре е да има музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. Трябва да говорите само за любов.

Подстригването е благоприятно, засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

Покупки – Можете да си направите хубав подарък – да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали, нещо, което ще ви донесе удовлетворение.

5 слънчев ден – Ден за установяване на мир и равновесие. Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Не трябва да се нарушава хармонията на деня със скандали.

Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Ден на скромните и трудолюбиви хора. Който работи ще получи благословия. Повече работете, по- малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог


image0 (9K)