Лунното предупреждение: Бизнес делата в този ден са обречени на неуспех!

Луната e в знак Дева и се движи на празен ход от 13:00ч до 18:11ч. – не предприемайте нищо ново и важно!

Хората стават практични, рационални и педантични.  В тези дни малките неща изглеждат много важни и е много лесно да се карате за глупости, които не си заслужават внимание. В същото време Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. В този момент можем по-лесно да изпълняваме работа, която изисква голяма прецизност на действията, внимателност и концентрация.

В това време се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Най-доброто време за основно почистване на дома. Освен, че ще ви бъде лесно да го правите, ще ви достави и удоволствие.

Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

В 18:11ч Луната преминава в знак Везни.

Продължава 26 лунен ден от 02:05ч на 11 ноември до 03:20ч на 12 ноември

Символ на деня е жабата, блатото. Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Отнасяйте се доколкото е възможно към всичко ставащо с известна ирония и не губете чувството си за хумор. За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Препоръчва се да се въздържате от активни действия, повече да почивате и да не хабите силите си, избягвайте физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, дори ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. Не си струва да се предприема и започва нищо, тъй като по-скоро ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Пазете се от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално предпазливи и внимателни. Откажете се от ненужните връзки и контакти, избирайте хората, с които общувате.

По-добре е да се въздържате, тъй като те няма да получите очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

26  слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес най-простите и обикновени молби достигат до Небесата.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог ASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)