Лунното влияние за днес: Трябва да бъдете добри и щедри

Слънцето е в секстил с Юпитер –  носи радост, щастие, психическа стабилност, весел оптимизъм и надежда, предоставя добри шансове.

Венера е в квадратура с Плутон – препоръчва се сдържаност в отношенията, смирение, отстъпки, докато се разминат опасните влияния.

Луната e в знак Скорпион до 17:48ч. – бъдете във всичко благоразумни. Настройте се към положително мислене.

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Всяко проявление през това време на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Не трябва да се вземат бързи решения.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Луната се движи на празен ход от 13:14ч до 17:48ч. – не предприемайте нищо.

В 17:48ч Луната преминава в знак Стрелец.

Новолуние в 07:08ч в знак Скорпион.

Следва 2 лунен ден от 07:18ч на 15 ноември до 08:37ч на 16 ноември

Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, трябва с благодарност да го приемете, тъй като съдбата ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент.

Сега най-важното е да попаднете в “струята”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се осъществи от само себе си. Само от време на време ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всякакви съмнения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате: ”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не?” Ако така започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане.

При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Не трябва да се допускат негативни емоции. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако днес чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде забавен, оригинален. Това е най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

30 слънчев ден – Ден на Божията благодат. Време за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Не се препоръчва активна работа. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли – по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог


image0 (9K)