Любовен хороскоп за 2016 година

На любовния фронт през 2016 година е вероятна пълна не предсказуемост в поведението на много хора. Ще се увеличи количеството на отношения основаващи се не на чувства а на материални облаги. Ще се увеличат и количеството на изневерите, но те ще бъдат така замаскирани, че трудно ще се разкриват от партньора. В двойки където отношенията са изчерпани и вероятно да бъдат прекратени. Така, че годината за някои персони ще бъде доста страстна изпълнена с нови любовни отношения и сексуални експерименти.

Овен

Неангажираните Овни през 2016 година ще намерят своята половинка сред хората които се занимават със специфични професии. Възможно е влюбване от пръв поглед въпреки , че тяхната избраница или избраник ще бъде далеч от техните очаквания.Любовния роман може да бъде съдбоносен само в случай , че Овните залагат само на своите чувства а не на мнението на обкръжаващите.
Семейните представители на знака ги очаква година изпълнена с разнообразие и приятни впечатления. Партньорите могат да намерят ново хоби или съвместна дейност която да бъде свързващо звено между тях. Много е вероятно някои представители на знака да изпитат страст към друг човек, но това увлечение едва ли ще продължи дълго .

Телец

Самотните представители на знака през 2016 година ще си търсят партньор които да задоволи не само техните сексуални , но и финансови потреби.Възможно е обаче да попаднат на хора , които няма да имат желание на споделят своите материални придобивки. В този случай Телците ще трябва да изберат между любовта и материалното. За всеки представител на зодията решенията ще са различни.
Семейните партньори могат да имат проблеми със суетността на своите партньори, но вместо критика един към друг ще им се наложи да съхранят отношенията благодарение на съвместните си цели.

Близнаци

Свободните представители на знака ги очакват много любовни отношения, но за съжаление без трайни ангажименти.Много е голяма вероятността за бързо сближаване с потенциален партньор, но след първото разочарование Близнаците бързо ще прекратят връзката. Препоръката към тях е все пак да не си играят с чувствата на партньора.
Семейните представители на знака ще бъдат изправени пред някои изпитания, като материални затруднения, манипулации и ако те не се разберат е вероятно в тези семейства да се стигне и до раздяла.

Рак

Неангажираните Раци през 2016 година могат да си спомнят за някоя своя стара любов и има голяма вероятност да поискат и потърсят среща с тази персона, но връзката може да се възобнови само ако Раците в тези отношения не демонстрират своето превъзходство.
Семейните Раци или живеещите на семейни начала 2016 година ще бъде благополучна и спокойна, но ако някои двойки имат сериозни разногласия е възможно да се стигни и до развод.

Лъв

Самотните Лъвове през 2016 година ще имат много кандидати и трудно ще осъществят своя избор. Преди всичко Лъвовете ще заложат на визия и емоционална съвместимост.
Семейните представители на знака ще имат много разногласия и скандали , но те в повечето случай няма да са съществени и няма да доведат до необратими последици за двойката.

Дева

Неангажираните Деви ще си поставят задача бързо да изменят своя социален статус. И ако искат през 2016 да не са сами не трябва да афишират новите си връзки а да се опитат първо да свикнат един с друг и после да покажат своя избраник на близкото си обкръжение и да предявят изисквания към него.
Семейните Деви е възможно да имат проблеми със семейството на своите партньори защото пречат на техните семейни отношения. Но Девите не трябва да избързват в своите действия защото поддръжката на близкото обкръжение на техните партньори ще им е необходима и за напред.

Везни

Неангажираните Везни през 2016 година ще имат шанс за съдбоносна любовна връзка, която може да промени техният статус. Главното е да не действат импулсивно за да не изгубят дара които им е предоставила съдбата.
Семейните Везни ще имат много интензивна и изпълнена с приключения 2016 година. Ще укрепят своите отношения и ще работят за свое потомство.

Скорпион

Свободните Скорпиони ще използват всички свои хитрости за да се сдобият с любов в повечето случай на ангажирани вече персони, но това и да стане е малко вероятна Скорпионите да са удовлетворени. За това представителите на знака трябва да се ориентират към хора от тяхната житейска класа.
Семейните представителите на знака ще трябва да осъзнаят че изискванията които имат към партньорите си са нерационални и 2016 година ще е година на преоценка на семейните ценности за представителите на знака.

Стрелец

Неангажираните Стрелци ще имат шанс да намерят своя половинка и ако съумеят да е задържат за по- дълго време може да ги очаква щастлив съвместен живот.
Семейните представители на знака през 2016 година ще се радват на благоприятен период. През 2016 година партньорите ще имат възможност да осъзнаят колко е ценен за тях и техният партньор.

Козирог

Самотните представители на знака е малко вероятно да намерят партньор които да отговаря на техните изисквания. Не са и изключени и запознанства които в началото на периода да носят наслада а след време да носят раздразнение.
Семейните представители на знака ще се радват на благоприятна за семейните отношения година, но за да го постигнат това разбирателство и хармония не е желателно Козирозите да не товарят партньора си с не свойствени задължения.

Водолей

Неангажираните Водолей трябва да се отпуснат и е възможно да се забъркат в отношения които преди време са били недопустими. Например с човек които води странен начин на живот те ще го приемат и колкото парадоксално да е и те ще са щастливи с него.
Семейните представители на знака ще трябва да доказват своите качества по този начин те ще стимулират своите семейни отношения и е вероятно да играят главна роля в този съюз.

Риби

Самотните Риби ще се сблъскат с доста проблеми в личните отношения през 2016 година, но все пак ще имат шанс да срещнат човек, които ще има всички тези качества които ценят у хората. Рибите ще трябва да гледат обективно на нещата в такава връзка и тога вероятно отношенията ще носят задоволство и прогрес.
Семейните представители на знака ще се сблъскат с много разногласия и трудно ще намират общ език с партньора си , но има шанс да преодолеят кризата и да запазят отношенията си.

Източник: occult-times.com


image0 (9K)