Маги Халваджиян към Рачков: Ами в падение си сега, какво да правим!

Маги Халваджиян се пошегува с актьора Митко Рачков: „Ами в падение си сега, какво да правим, възходът ти беше преди няколко месеца!”

Причината за по-малкото хонорари на водещия е отсъствието му в „Маскираният певец“, където бе земенен от Герасим Георгиев – Геро. Феновете обаче също се пошегуваха с Рачко, че е извън шоуто, защото се крие под някоя от маските.

Рачков предпочете да не отговори. Междувременно близки до актьора твърдят, че новата му любов към младата блондинка Анита „ще го съсипе и остави без пукнат грош“. Думите на загрижените роднини на Рачков са не без основание. Едрогьрдата силиконова красавица не се свени да си иска от актьора я екскурзия до горещи страни, я подарък като кученце или скъпарски дрешки.

Годежният пръстен пък, който само преди месец й е подарил, според познавачи струва повече от 3 хонорара на Рачков в най-вървежното шоу. Анита и Митето са заедно от половин година и връзката им e не само гореща, но и обещава продължение, гласи градската клюка.

„С него имаме прекрасни отношения! Той изключително много държи на мен и ми предложи брак. Сега сме сгодени, но ще видим кога ще насрочим сватбата нека да мине цялата тази дандания с коронавируса“, признала Анита пред свои приятелки, пише „България Днес“.


image0 (9K)