НАЙ-НОВИ:

Магия с руни е измама

Мога ли да си направя автомагия с тези руни?

Алена отговаря:

Дойде време да просветлим картината със срива и възхода на партньора на твоята приятелка. Първо да уточня, че таролог и специалист по руни не може да прави енергийно обследване. Това е невъзможно, освен ако не е радиестезист, но пак трудно може да открие магия. В конкретния случай руните и картинките с техните съчетания служат единствено за прикритие на магията за успех, направена на партньора й, за да му тръгне бизнесът. Тръгнал е, както би тръгнал и на всеки друг, който използва подобни насилствени и непочтени методи. Колко дълго ще е успешен бизнесът обаче, никой освен Съдбата не знае. Причината за временните му бизнес провали не е в магия, с която някой злосторник го е поразил, а стечение на обстоятелствата. Ако този човек беше си взел астрологична прогноза от местен астролог, например от Авесалом Подводни, щеше да разбере каква е реалната причина за проблемите… Но, казах вече за душевната еволюция и деградация…

Този бизнесмен след първата направена магия за успех вече е обвързан едва ли не за десетилетия напред с въпросния спец по руни и е длъжен при всеки срив да го търси за помощ и да се наслагват нови магии, които от един момент нататък вредят на здравето.

Формулите, които си видяла, не са нито за нея, нито за теб. Според мен тя може да има подготвени специално за нея, но без право да ги „подарява“ или споделя какви са. Ти си прецени какво да ги правиш, но не чакай помощ от руническите формули.

Автомагия можеш да си направиш, а тя не се чисти по никакъв начин, освен на ниво полеви структури, но това го мога само аз на планетата и отдавна не го правя, защото колкото и да ми е безгранична енергията, невежите са повече.

Автор: Светлана Тилкова – Алена ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon