НАЙ-НОВИ:

Дати на магнитните бури през месец януари 2021

Магнитните бури не могат да се видят, но могат да се усетят – чувствителните хора имат усещане за влошаване на здравето, главоболие и депресия.

През януари се очакват три магнитни бури, които ще продължат известно време. Първият удар ще бъде в началото на януари – 1-ви-9-и. На слънцето ще се появи сериозна светкавица. Мнозина ще усетят въздействието на космическото време.

Средна буря се очаква на 12-18 януари. Това ще доведе до промени в настроението и повишена емоционалност. Тези дни няма да са най-добрите за бизнес срещи.

Последният метеорологичен удар ще се състои на 24-31. Интензивността на магнитните вибрации е средна. Експертите съветват да си почивате повече и да се откажете от физическа активност.

Какво да правим при магнитни бури – ходите повече на чист въздух и да коригирате диетата си. За да поддържате психично здраве, прекарвайте време насаме със себе си, ако е възможно. Най-важното е пълноценният сън, който задава настроението за целия ден. Трябва да спите поне 8 часа. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Коментарите са изключени.

Най-нови
Left Menu Icon