Избори за НС 2021

МАРЕШКИ: ГЛАСЪТ ЗА ПАТРИОТИТЕ ОТ ВОЛЯ И НФСБ Е ШАНС ЗА БЪЛГАРИЯ

4 април може да стане ден на надеждата, денят на новото бъдеще за милиони българи. А може да си остане една обикновена неделя. Зависи от хората. Избирателната активност е много важна, за да има силно представителство в новия парламент”, заяви във Варна лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. Той е водач на листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в морската столица.

Лидерът на ВОЛЯ е категоричен, че всеки глас в подкрепа на истинските патриоти е шанс за народа и за България. „Какво искаха българите години наред – чисти политици и партии, некорумпирани, хора с идеи, прагматици, които с грижа ще се отнасят към всеки държавен лев, дошъл от джоба на данъкоплатците. Ние сме тези хора. Всички останали или са били вече в управлението и са се провалили, или не са направили нищо добро за народа в живота си. Затова очакваме мощна подкрепа. Гласът за патриотите от ВОЛЯ и НФСБ е шанс за всеки българин, за България”, категоричен е Марешки.

Той призова българите да не остават вкъщи в този важен за живота им и за бъдещето им ден. „Изследванията сочат, че около 11% още не са решили за кого да гласуват. Призовавам ги да дадат шанс на нас. Програмата ни е ясна, конкретна, бързо изпълнима. Ще видят резултата още в първите месеци на новия мандат, не след години.”, каза още Марешки. Той заяви, че е време в парламента да влязат депутати, които с достойнство могат да носят това звание.

Рейтингът на Народното събрание не е нисък, заради народа, а заради грешни избраници, които са го подвели с лъжи и празни обещания. Ние ще върнем авторитета на тази институция”, категоричен е Веселин Марешки.

Бонка Дипчикова

Share
Published by
Бонка Дипчикова

Recent Posts

Светлана Каменова е европейска шампионка по бокс

  Страхотна Светлана Каменова стъпи на върха на Европа, научи ЗАРАТА от БФ Бокс.  …

6 минути ago

„Боташ“ е готова да преразгледа енергийното споразумение

Двамата министри се обединиха за съвместно сътрудничство...

33 минути ago

Хамас показа двама заложници

Пуснаха видеозапис...

41 минути ago

Габриела Наплатанова застава начело на СЕМ

Мандатът е за 6 месеца...

42 минути ago

България и Турция продължаватдебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

45 минути ago

Костов намекна за оставка, ще решават с ръководството

Ако има нужда от треньорска смяна, ще е направим, заяви той...

2 часа ago
image0 (9K)