Мъжът, който оцеля след взрив в дома си, скочи от 4-ия етаж на болницата

72-годишният Величко, който в петък вечерта оцеля след взрива на триетажната си къща във вилната зона край Русе, скочи от 4-ия етаж на УМБАЛ „Медика“, предава Русе Медиа.

Издебнал е сестрата, когато не е била наблизо в отделението, и се е хвърлил във вътрешния двор. Мъжът е загинал на място.

Една от версиите за взрива във вилата, който избухна в петък вечерта, е бил вследствие на опит за самоубийство от страна на възрастния мъж. По неофициална информация, той е развил вентилите на трите газови бутилки, които са били на приземния етаж, най-вероятно за да се задуши от изпаренията. Вместо това обаче е избухнал взрив, който срути изцяло къщата. Оцелели са само покривът и собственикът, който бе изваден от пожарникарите из под руините. Величко бе настанен в болница заради изгаряния, получени след взрива.

image0 (9K)

Според хора, които го познават, мъжът е имал здравословни проблеми от около месец. Три дни преди взрива е ходил на лекар, след което се е затворил в себе си. Преди взрива е споделил пред близките, че „се е погрижил за всичко“, без да уточнява какво има предвид.

(Visited 7 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!