Мъжете с брада изглежда изневеряват повече

Ново изследване за пореден път хвърля камък по брадатите мъже. Скорошно изследване показва, че мъжете с бради по-често могат да прикриват нещо за разлика от гладко избръснатите. Негативните качества, които се скриват зад брадата са влечение към сбиване, насилие и изневяра, пише Блиц.
Запознайте се със статистическото представяне на изследването:

1. Брадатите мъже изневеряват с цели 27% повече. Около 47% от същата група са признали, че са изневерявали в миналото за разлика от гладко избръснатите, които са само с 20% по-грешни от нас.

image0 (9K)

2. 16% от брадатковците са готови да се сбият и около 45% признават, че са изключително щастливи, когато се развихри сбиване около тях.

3. 40% от господата признават, че в миналото са откраднали нещо срещу само 17% от гладките бузи.

4. 65% от жените признават, че не харесват мъже с бради и изобщо не са били подходящи за модерния мъж, а половината от този процент допълнили, че няма шанс да излязат с мъж с брада.

5. 39% от дамите са възмутени от факта, че някога откриват и храна. Обяснихме, че това е храната ни за после, ама това също не помага.

Господа, никога не се предавайте и се наслаждавайте на брадата си. Какво да направим, че жените не могат да си имат? Мъжката брада е символ на търпението, надеждност и гаранция за чиста кожа, предпазвайки ни от замръзване!

(Visited 2 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!