НАЙ-НОВИ:

Утре министър Десислава Танева ще открие БАТА АГРО 2016 в Стара Загора

Над 130 фирми ще се представят на изложбена площ от над 25 хил. кв. метра

От 8 до 12 март на летището в Стара Загора ще се проведе БАТА АГРО 2016 Пролет. Изложението ще представи последните тенденции и новости в бранша, с акцент агротехника, която е подходяща за пролетната кампания.
В деня на откриването е предвидена делова програма:

  • 10:30 пресконференция с участието на министъра на земеделието и храните Десислава Танева на тема: „Резултати от първия прием по мярка 4.1 (одобрени проекти, размер на субсидията) и реда и условията за кандидатстване по мярка 4.1, при втория прием за 2016 година“
  • 11:00-11:30 официално откриване от министър Танева
  • 14:00 Семинар на тема: Директни плащания и мярка 6.3 – развитие на малки стопанства, предвидена да стартира през април 2016. Участие ще вземат:

Васил Грудев, зам.-министър на земеделието и храните
Антон Аспарухов, директор на Дирекция „Развитие на селските райони“, МЗХ
Владислав Цветанов, експерт в Дирекция „Развитие на селските райони“, МЗХ

На 11 март от 11:00 до 13:00 часа в пресцентъра ще се проведе дискусия на тема: „Управление на механизирани работи в земеделието, с използване на норми и нормативи“, организирана от БАТА АГРО съвместно с Институт за аграрна икономика, лектор: доц. Нина Котева и модератор проф. Димитър Николов.
В дискусията ще участват експерти от МЗХ, ДФЗ и Министерството на икономиката, както и представители на браншовите организации в земеделието.

ВЕЧЕР НА ИЗЛОЖИТЕЛИТЕ ще се състои на 11 март 2016 година /петък/ от 20:30 часа в Комплекс Тера Груп, Стара Загора. Тържеството ще се проведе под формата на Официална вечеря с група „Сигнал“. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

-->
Най-нови